carolina07 annekiz6141 ha evet bi de çiğköfte var benim 25. Haftalarda çok aşerdim. Sağolsun iş yerinde çalıştığım abi 2 kez yaptı getirdi bana
yarenurh loyabloomm tatlı olmayan herşeyi istiyorum ben sürekli yemek yemekte istiyorum döner yemenin bu kadar güzel bişey olduğunu gebelikte öğrendim hamburger 3 öğün yerim öyle bi aşk yaşıyorum eşime bana yarın çiçek alma yemek istiyorum ben dedim öyle yemek yemek istiyorum
gizsan yarenurh ya keşke bende öyle olsam normalde dünyayı yaparım yerim şimdi asla canım bişey cekmiyor neden ya of 11.hafta
daisyildiz loyabloomm 33. haftadayım en başından bu yana hep erik aşerdim kışın ortasında dondurma aşerdim hatta bazen buz 🤭
bircicekannesiii İki hamileliğimde de birsürü şey aşerdim aklıma geleni aşeriyorum hahshsh 😂 ama ilk hamileliğimde kiraz aşerdim mevsimi değildi yiyemeden doğurdum. Aslında eşim zar zor buldu ama o istediğim gibi ağzımdaki tat değildi yurtdışında zorlandık bulmaya. Şimdi kızım kiraz yiyince kusuyor :( iki kere yedi ikisini de kustu üçüncüyü henüz yedirmedim korkumdan.. ben aşerdiğimde yiyemememe bağlıyorum bu durumu:(
carolina07 bircicekannesiii ayy kötü olmuş😔benim kirazla ilgili anım çok güzel eylülde Doğum yaptığım için mevsiminde yiyebildim en sevdiğim meyve bayılıyorum. Kuzenim watsap durumunda paylaşmıştı kendi bahçelerindeki ağaçtan kiraz topluyorlardı ben de kolay gelsin afiyet olsun gibi bişey yazdım. Pandemiydi dışarı da çıkamıyordum ertesi gün bana bi poşet seçilmiş tatlı koca koca kirazlar getirdi eve bıraktı gitti bu yaptığını asla unutamam oturdum bi poşet kiraz yedim kana kana Allah razı olsun her aklıma geldiğinde böyle anarım🙏
allyslife Ozgepi yaa ekşi hurafesi sende tutmuşş🫠 sağlıkla gelsin inşaallah.🌸 Ben de hep greyfurt ve yeşil erik yiyorum diye kızın olacak dediler ama erkek😂😂
Ozgepi allyslife ya bide elma yer gibi tuzlayıp tuzlayıp domates yiyorum 😂 Oysa tatlı delisi bi insanımdır şuan hiç alakam yok tatlı ile cidden bu ekşi hurafesi bende ciddi tuttu 🤪😂
mamymir Ozgepi cinsiyet belli değil sanırım bende ilk gebeliğimde öyleydim bunda da öyleyim tatlıya bayılırım normalde şimdi görmek istemiyorum
miracsevim loyabloomm 19 olduk sadece bir kez geçen hafta bir yemek aşermiştim gece yarısı. Onun dışında hiç aşermedim ama midem çok yanıyor sürekli karpuz ve dondurma yiyorum bu yüzden
mamymir allyslife yan etkisi vs için korktum ilk gebeliğimde kullanmadım bu gebeliğimde daha 7. Haftadayım başladı kusmalarım ama okuldayım çocuklarla zor oluyor iyi geliyorsa bende almak isterim başka çarem yok gibi
allyslife mamymir prilamın ciddi bir yan etkisi yok, sadece uyku yapıyor. 21-22 gibi içip uyumak gerekiyor erken kalkmak için. Bulantıyı direkt kesmiyor maalesef ama biraz daha katlanılır kılıyor diyeyim ben de öğretmenim maalesef okulda baygınlıklar olunca dayanamadım ve 9.haftada istifamı verdim.
mamymir allyslife yaa güzel günler sizin olsun 🌺ama bende dönem bitmesine az kaldı idare ederim diye düşündüm bugün sabah 3 kez istifra ettim bakalım gidişat ne gösterecek
allyslife mamymir Allah razı olsun canım. Benim dönemin başındaydı daha, dayanabilecek gücüm yoktu tansiyonum 8/3-7/2′ydi hep, kusma rekorum da bir günde 17ydi. Aşırı kusuyordum 10 net oluyordu. Çok zordu. İyi ki istifa ettim diyorum yoksa yapamazdım.