Asel_Lina26 18+5 günlügum erik aserdim yiyorum sürekli geçen gece bisküvi pastası canım çekti kalkıp yapmaya üşendim gee rüyama girmişti yaptım ama yiyemedim 😂 Sabah uyanır uyanmaz bisküvi pastası yaptım
tomrisaykol loyabloomm at sütü. Tadı ekşi mayaya benziyor ve doktor kontrolünde içmiştim yasak normalde hamilelere 🤭
loyabloomm allyslife ilk hamileliğimde mecbur kaldığım bir dönem zofer kullanmıştım ama asla geçirmemişti şuan doktorum izin vermiyor Prilam harici🥲
allyslife loyabloomm ben de kullanmadım, kullananların yorumları da hemen kestiği yönündeydi.. sabredeceğiz artık🫠
Krnn1 loyabloomm benimde ekşi şeyler istyr canım yeni başladı 6. Haftadayım midem bulanıo diyemiyorum ama rahatta değilim az önce ekmeğe salça sürüp yedim. Bir tek ekşi şeyler ve ekmek bana iyi gelio
miniikaagoo loyabloomm ilk gebeliğimde hergün dondurma yedim❤️😍 şimdi dondurma aşığı bir kızım var suan ikinci hamileliğim ve devamlı dondurma istiyor canım😍❤️🥹
annekiz6141 sudeborakk Bende çok yerdim bacim ama şuan işte 31+6 haftalığım yesem yerim yine ama gece mide yanmalarim başlıyor rahatsız eder beni çok ya..
carolina07 annekiz6141 ha evet bi de çiğköfte var benim 25. Haftalarda çok aşerdim. Sağolsun iş yerinde çalıştığım abi 2 kez yaptı getirdi bana
hollyymollyy 24.haftamdayım iki kere sucuk aşerdim sadece😂 birisi dün hatta. sucuk burnuma koktu, genzimde sanki yemişim gibi soğuk donmuş yağ tadı oldu eşime dedim goşş sucuk al ve iyice pişir yemem lazım😂
zeyzeynur loyabloomm ben de 12.haftadayım bacım öyle aşermedim ya eriği canım çok istedi ama yemesem de ölmezdim herhalde. ilk haftalarda sürekli ekşi jelibonlardan yerdim canım istiyodu sonra mide bulantısı başlayınca canım hiçbi şey istemedi şu iki haftadır erik istiyorum yiyorum he bi de kivi var.
baharerkann loyabloomm şuan 13. Haftadayım ama 6 haftalıkken kiymali kaşarlı pide aşermiştim bi daha da aşerme olmadı canım istiyor illaki birseyler ama aşerme çok başka birsey
carolina07 loyabloomm aşerme olarak değil de normalde sağlıklı beslenen biriyim un tuz şeker tüketmem. Ama hamileliğin başından beri hep hamurlu şeyler istiyo canım Etten tiksinmiştim ama hamurlu bişeyin içinde yiyebiliyodum mantı börek pide gibi… doktor en son 1 tabak dolusu et ye ama hamur yeme dedi. Mümkün oldukça yemiyorum artık. Mide bulantım da geçti eti sade tüketebiliyorum. Aşermeye giriyorsa bugün pazarda dolaşırken kiraz gördüm ve çok canım istedi az bişey aldım şu an gece 12.30 kiraz yiyorum 34. Haftadayım😊