Busracik ballim_dunya Dün gece öyle çıktı bu sabah bir baktım değişmiş değerim 2692 yazıyor 🫢 son adet tarihime göre girdim burası 5+1 gösteriyor bakalım ultrasonda ne çıkacak
beybimom_ Busracik kan verdiğin yeri bi ara sor istersen hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🌸
mlgm_mrv Busracik benim de böyleydi hatta ikinci çizgi o kadar silikti ki gittim acile kan verdim öyle öğrendimm ☺️
Busracik mlgm_mrv İnsan artık çizgiyede inanamıyor ki burda o kadar çok yalancı pozitif çıktı konuları var ki yani kan sonucuna kadar inanamıyorsun hamile olduğuna 🙂
Busracik allyslife Doktoruma yazdım da cuma günü gel bebeğide görebiliriz belki dedi bakalım nasıl sabredicem 🥲
allyslife Busracik ay ben asla duramazdım shshshshh devlete git istersen pazartesi, cuma da doktoruna gidersin😂😂
Busracik anneyim01 Göğüs ucunda ağrı ve şişme vardı ordan anladım aslında iç çamaşırı giyerken bile acıyordu birde iştahım çok açık ya sabah 8 de midem kazınarak uyanıyorum resmen 🫢 İnşallah en kısa zamanda Rabbim sanada nasip eder hayırlı şekilde ❤️
Yeliz_25 Busracik merhaba benimde böyle çıkmıştı adetime bir gün varken kucağınıza almanız dileğiyle ❤️