gizsan cuteregina intergen diye bi firma var fiyat olarakra makul ankarada illa burda olmanızada gerek yok bi araştırın isterseniz
miracsevim fkurtba aynen senin gibi düşünüyorum canım. İkiliyi de sırf bilmek ve ona göre kendimi hazırlamak için yaptırdım yoksa en önemlisi detaylı ultrason önemli olan organları yerli yerinde tam olsun. Yoksa dönen oldu diye çocuğu aldıracak değiliz. Elhamdülillah. Bu yüzden bende yaptırma taraftarı değilim
Busra5222 mmdli ben yaptırmadım sonuçlar kötü çıksa ne olacaktı nasıl kıyacaktım bir de hep strese girerdim hastalığı var deselerdi ben 10. Haftadan beri perinatolojiye gidiyorum birşey yok iyiler şuan
emine1309 istgen diye bir firmada yaptırdık. 11+3 ken verdim sonuçlar ortalama 12 günde çıktı, eşimle akraba evliliği değiliz, içimiz rahat etsin diye yaptırdık.
Busra5222 mmdli ben ikizlere hamilyim hangisinin hasta olduğu bile tam belli olmayacaktı. Arkadaşimında ikizleri var sen yaptırdın mı dedim o da yaptırmamış birkaç kisiye daha da sorunca onlarda yaptırmayınca bizde vazgeçtik.
GozdeKB mmdli vala canım genetiğimizde sorun yok falan sanıyoruz ama insanın başına gelebiliyor bende öyle düşünmüştüm yaşımda 26 ve benim basımada geldi bir kızım var sağlıklı ondan sonraki gebeliğimde trizomi 18 çıktı ikili testimde sonra ultrasonda da bulgu verdi kesin tanı için amniyosentez olmak zorunda kaldım fetal dna verebilecek durumum yoktu ve kesin trizomi 18 çıktı eşimden kan alındı benden kan alındı hiçbir sorunumuz çıkmadı rastlantısal denildi döllenme esnasında 2 kromozom olacağına 3 olmuş ve biz bebeğimizi kaybettik ölü doğum yaptım benim başıma gelmez bizim ailede yok demeyin gerekli önlemleri alın ben yine hamileyim ve fetal DNA yaptırdık yine ne olur ne olmaz diye sonuç kötü çıksaydı bile aldırmayı düşünmüyordum çok şükür temiz çıktı sağlıklı rabbim aldı oğlumu cennet kuşumu tekrardan nasip etti yaradan ne kadar büyük
rumeyyurmom papatya34577 vallaha onu bilmiyorum ama doktorum bana ikili test sonucun düşük riskli çıkmış dedi eğer yüksek riskli çıksaydı karnından bebekten sıvı alacaktık dedi bu da bebeğin düşmesine kadar yol açar dedi 🤷🏻
geneticist Busra5222 ikiz de olsa ayırt edilebilir, firmadan firmaya değişiyor yapılan testler ve test kalitesi önemli. Kendim de genetik doktoruyum türk firmalarına güvenemem bu konuda. 11+3te yaptırmıştık biz de her şey temiz şükür. Panorama ile çalışmıştık ama fiyatlar yüksek maalesef. Yine de bir sıkıntı varsa önceden bilmek ve kendini hazırlamak önlem almak veya tedavi planı yapmak için önemli Nipt testi
leylalin mmdli mmdli Bugün yaptırdım. Fiyatlar çok ucuktu 11.350 buldum. Eve gelip kan aldılar on güne sonuç çıkar dediler. (İstanbul)
leylalin cuteregina Tabi özel Tetra Tıp laboratuvarı Ataşehir olan numara ile görüşüp bir fiyat sorabilirsiniz. Eşim uyuyor uyanık olsa yeniden sorardım ama benim aklımda kalan bilgileri bunlar.
GozdeKB nergis592_ ikili testimde risk çıktı amniyosentez yaptırdım fetal DNA vericek bütçem yoktu kesin tanı Trizomi 18 çıktı bizim ailede de yok yaşımda genç ilk çocuğumda sağlıklı ama böyle birsey yaşadım..
kutlubeyinannesi mmdli ilk gebeliligimde şimdi de yaptırmadık biz. İkili üçlü tarama sonuçları biraz riskli çıkmıştı bunda da öyle oldu. Yani sonuca göre gebeliği sonlandırıp sonlandirmayacagimizi soruyorlar. Biz hiç düşünmedik. İyi olacağını düşündük çok şükür bir sorun olmadı bebeğim sağlıklı doğdu. Bunda da biraz riskli dedi doktor ama kararı bize bıraktı amniyosentez de istemedim fetal DNA da. Bu arada genetik bir hastalık yok her iki tarafta da eşimle de akraba evliliği değil. İlkinde çok ağlamıştım strese girmiştim şu an içim rahat. İyi düşünüp iyiyi çekmek istiyorum. İlk gebeligimde çok daha fazlaydı risk bir şey çıkmadı. Ama eğer aklınız kalacaksa strese girecekseniz yaptırabilirsiniz maddi durumunuz da el veriyorsa. Ücret bu yıl daha fazlaydı