blnmyld miracsevim ya canım şöyle söyleyim şeffaf beyaz ve sarımsı karışık aşırı değil normal her zamanki gelen gibi akıntı kötü koku vs yok hani derler ya peynir gibi veya yeşilse sıkıntı diye bende onlarda yok
miracsevim blnmyld eğer kötü koku yoksa ve yapısı katı değilse bence sorun yoktur vajinal pH değeri bozulunca öyle akıntı olabilir. Sabunla temizlememek lazım. Özel temizleme köpük jel vs var. Onları deneyebilirsin
hd_d blnmyld anladm canm baslangictir korkma bak benmki ilerlemis olmasina ragmen agrim sizim da olmuyodu seninde oyledir baslangictir korkma ağlama
Buhati blnmyld benim hamileliğim boyunca sarı akıntım vardı normal diyorlardı inşallah sorun yoktur canım
hamiyetozturk351748 blnmyld öyle diyorlar birde doktor ilaç tedavisi uyguladı onları kullanıyorum geçiyormu geçmiyor mu bilmiyorum bende belirti yoktu idrarda yanma koku vs doktorun kendi tespiti idrar tahlilinden çıktı
Buhati blnmyld benim de kokusuzdu bi tek son haftada yanma oldu o zaman enfeksiyon çıktı doktor toz verdi tek kullanımlık geçti sonra yanma
blnmyld Buhati Bende yanma da yok progestan kullanıyorum ben ona yordum belki o yapmıştır diye ama bilemedim azalmış şimdi de
Buhati blnmyld en iyisini doktor bilir aşkım ama endişelenecek bir şey yok enfeksiyon olsa bile bi toz ile geçiyor bebeğe de bir zararı olmuyor merak etme
Admsarzu blnmyld benim hamilelik boyunca oldu nerdeyse doğum yaptım 1 ay oldu doğum yapalı kanamam kesildikten sonra gelmeye başladı hala devam ediyor bir tehlikesi olmadı hamilelikte tabi siz yinede testlerinizi yaptırın 🙃
blnmyld hamiyetozturk351748 benim 10 haftalıkken falan yaptırdığımda idrarda enfeksiyon yoktu o zamanlarda benzer akıntım oldu
rustemli_08 blnmyld ş blnmyld Mantar enfeksiyonu bazı zaman kaşıntı yapmaz ayağa durduğunuzda falan gelir sarı akıntı bu mantardır kprkulu değil bende de var 31 hafdalık hamileyim