serra04 hhandan benimde 5 Haziran görünüyor bende doktoruma Salı günü soracam bakalım burda mı degılmı şansa bu tarihi tutturmuşuz 😂
umayala hhandan benim doktorum da tam beş gün yok aşırı stresliyim. Nasıl olacak bilemiyorum doktorum yoksa neden özele gidip para vereyim diyorum alternatif bir hastane de yok kaldım öyle ortada her an gelebilir dua ediyorum Allah gönlümüzdeki ı hayırlı kılsın ne diyeyim
seheryksl 38+2 kurban bayraminin ilk gunu oluyo ondan once al diyorum kabul etmedi 3. Sezeryan cocugum zaten 34 haftalikken 38 uyumluydu 3 kilo boyu 51 cmydi
edaece21 seheryksl benmde 3. Sezeryan olacak dr 37 de alalım 3. Sezeryan da erken alıyoruz dedi sizin ki neden o kadar bekletiyor
sentinuss Bu kongre herkesi mağdur edecek galiba, benimki de 38 olduğumda kongrede olacak, gelmesin diye dualar edicez başka çare yok😃
umayala cyj valla gerim gerim gerildim iki gündür kime sorsam doktoru kongrede, doğum başlasa bizi kim doğurtacak meraklanıyorum
cyj umayala valla nöbetçi doktor bırakmış bizim hastane ama ben tanımadığım doktorun doğurtmasını istemiyorum şahsen. Kimse istemez ki. Çok saçma bir uygulama
umayala cyj tanımadığım doktora doğum yapacaksam devlete giderim zaten bir daha neden özele para vereyim, doğumu yaklaşan gebeler varken bu kadar uzun süre burada olmamaları bana da çok saçma geliyor
lmf26 ben de 36 haftadayım doktoruma bayramda burda mısınız dedim evet bayram öncesi 5 gün izin kullanıp döneceğim dedi 😂 ama işin kötüsü bizim bebiş bayağı erken doğum sinyali verdi ben de şimdi doktor izindeyken doğarsa diye tedirginim
fayting hhandan ben de 36+2 oldum bayram tatili ile 38 oluyor inşallah 39 u görürüz sağlıkla gelsin 🙂
kuloglu Bu yüzden dr değiştirdim ben. Tamam sezeryan olacak ama o tatile gidecek diye neden erken aldırayım ki
Karahisari Benim de sat 3 haziran gösteriyor ama bana sanki bayramda doğururmuşum gibi geliyor🫠🥲 devlete gidiyorum zaten orda da riskli bi durum olmadıkça ebeler yaptırıyor sıkıntı yok da.. Kurban bayramı bi de yaa bayram telaşı ayrı kurban telaşı ayrı annem ilgilenebilecek mi o var hayırlısı hakkımzda
sev911_ Benim 35+2 bayramda 38 oluyor bayram bitince alacak normal dogum tarihi 13 haziran ama ilk haftası alıcam dedi haftaya pazartesi 18 inde son muayenem var o gün belli olacak tarih
glshrf edaece21 benim 2. sezeryan 38 i gorelim dedi ama tam gün vermedi yalancı sancı varmı sizinde karnınızda sertlesme