yineaylardankasim Elif_111 anladım erken döllenme olabilir ya da yumurtlama gününüz sandığınızdan öncedir her insan adetten 14 gün sonra yumurtlamıyor erken ya da geç olabiliyor
yineaylardankasim ranyamkardesi yumurtlama günü veya yumurtlama öncesi cinsiyetin değiştiği tamamen hurafe lütfen inanmayın böyle şeylere 🥹
busenrtmz Elif_111 Yani son adet gününden yedi gün sonra ilişki yaşamışsınız, sperm 2 3 gün de canlı kalabiliyor. Olma olasılığı dönemsel olarak çok uygun oluyor. Benim de son regl tarihimden 7 gün sonra ilişkim olmuştu.
Elif_111 busenrtmz artık bekleyip görecez bakalım alt kasıklarımda ağrı var ama psikolojik mi bununla ilgili olabilir mi bilemedim
nrbnsnck Elif_111 1 yaşındayken oğlum bende tek bir ilişkide hamile kaldım pik günüme denk geldi sanırım çok şaşırmıştım sonucu görünce 🥲🙈 şimdi 30 haftalık hamileyim😂🙈
Elif_111 nrbnsnck benim pik günüm değildir eminim daha adetim biteli 5 6 gün oluyor ama yinede ihtimal var anladığım kadarıyla aslında planlamıyorduk böyle bişey ama şimdi de olsa da iyi olur gibi düşünmeye başladım😂
soratesla Elif_111 İki çocuğum var ikisinde de tekte hamile kaldım. Tamamiyle anne ve babanın sağlıklı ve bi sıkıntısı olmaması üzerine ihtimal yüksek olabilir.
Elif_111 soratesla bende pcos var düzensiz adet oluyorum ama oğlum da istediğimiz ilk ayda olmuştu o yüzden ihtimal var sanırım bekleyip göreceğim artık
leefamily Elif_111 ben evlendiğim gün hamile kaldım olunca oluyormuş ya bende anlamazdım , ki hormon dengesizliğim olurdu reglerim düzensizdi.
Elif_111 leefamily evet bende tam öyleyim adetim düzensiz bide son bi aydır diyetteyim 8 kilo verdim son zamanlarda ama burdan anladığım kadarıyla her an her şey olabilir o yüzden bekleyip göreceğim artık 😃
lemankrl Elif_111 aynısı başıma geldi bide bilmiyorum ilk defa korunmasız ilişki olduğu için öyle olacağını düşündüm duştan çıkınca dediğiniz gibi yumarta akı gibi akıntım olmuştu sanırım o anda yumurtlamışım🙈
Elif_111 lemankrl oğluma doğum yapalı 2 buçuk sene oldu bu süre boyunca ilk defa korunmasız ilişki yaşadık dün ve bugün sabah o şekilde yumurta akı gibi akıntı oldu bende de
lemankrl Elif_111 evet o zaman kalmışım muhtemelen sonra adetimin 14. Günüydü galiba lekelenmem oldu yerleşme kanaması mı diye test yaptım ama negatif çıkmıştı bi 15 gün sonra test pozitife döndü
lemankrl Elif_111 23 aralıktı son adet tarihim 3 ocakta ilişki oldu sizin tarihlere çok benzer aralıkta olduğu için yazmıştım yine de hayırlısı olsun hakkınızda
Esma006 Elif_111 yumurtlama günün değil gibi aşkım 4 gün sonrasi yumurtlama günün olabilir yüzde 20-30 belki
Elif_111 lemankrl anladım o zaman benimde bir ihtimal olma durumu var bakalım hayırlısı artık bende baktım dün tam adetimin başlangıcının üzerinden 11 gün geçmiş