Elif_111 ntgctsn yumurtlama günüme daha olunca bende olmaz diye düşünüyordum ama beklicez artık ozaman 20 gün sonra öğrenirim
lemankrl ntgctsn ayy benim en korktuğum şeydi🙈korunmasam muhtemelen bende öyle hamile kalırdım sağlıkla kucağınıza alın🌸
Elif_111 yildiz93 maşallah valla bende yumurtlama günüme daha var diye olmaz diye düşünüyordum güldüm hatta dün eşime millet aylarca deniyor olmuyor bizim bi kere de olacak değil ya diye 😂
Elif_111 larlor ay bende beklicen artık yapacak bişeyim yok başka 15 20 gün sonra öğreniriz artık var mı yok mu 😂
motheroflowers Ben de iki çocuğuma da tek ilişkiyle kaldım. İlkinde reg bitisinden 20 gün sonra. İkincisinde regl bitisinden 10 gün sonra.
eliz_eliz Ben adetim bitiği gibi 7 günü başımı yıkadım tek seferlik ilişki oldu hamile kaldım adet bitiği gibi hamile kalmaz diye biliyordum oluyormuş 😊
Elif_111 eliz_eliz evet bende buraya bu postu açana kadar bilmiyordum ama ne kadar çok kadın varmış meğerse böyle durumlar yaşayan😊
eliz_eliz Elif_111 valla oluyor canım ilişkinin östünde 10 gün geçti teste çok silik çıktı 😊 seninki kaç gün geçti ilişkinin östünden canım
Elif_111 larlor birde alakası var mı bilmiyorum ama sabah yumurta akı gibi uzayan bi akıntı oldu normalde bu benim yumurtlama günlerinde oluyor birde kasık ağrısı yaşıyorum psikolojik mi anlamadım
Elif_111 yineaylardankasim benimki de tam yumurtlama değil 5 6 gün var yumurtlamaya galiba ama bugün yumurta akı gibi akıntı geldi normalde bu yumurtlama döneminde geliyordu
Nidaanur Elif_111 pcosluyum bir buçuk aydır adet olmuyodum eşimle birkaç ilişki ancak yaşamıştık. 6 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şok etmişti beni. Geri çekilmeyle korunuyoduk tabi. Pek bi koruması olmadı. 🙃
yineaylardankasim Elif_111 anladım erken döllenme olabilir ya da yumurtlama gününüz sandığınızdan öncedir her insan adetten 14 gün sonra yumurtlamıyor erken ya da geç olabiliyor
lemankrl Elif_111 aynısı başıma geldi bide bilmiyorum ilk defa korunmasız ilişki olduğu için öyle olacağını düşündüm duştan çıkınca dediğiniz gibi yumarta akı gibi akıntım olmuştu sanırım o anda yumurtlamışım🙈
yineaylardankasim ranyamkardesi yumurtlama günü veya yumurtlama öncesi cinsiyetin değiştiği tamamen hurafe lütfen inanmayın böyle şeylere 🥹