fdegirmencii Benn 🤰🏻 27+2 den selamlar 👋🏻 ilk haftalarım çok zorlu geçti bulantı ve kusma çok vardı kilo verecek kadar çok şükür şuan iştahım açık, kızım olacak inşallah 🤭
zeyzeynur ceydayvz merhaba benim ilk gebelik 12+0 oldum bugün. Mide bulantım oldukça azaldı şükür uyku isteğim devam ediyo ama olsundu
Mery3858 ceydayvz 15+1 güzel gidiyor arada mide yanmasını saymazsak 14 haftada gittik kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi 16 birdaha gideceğiz 🥰
rabisssssss28 ceydayvz benimde ilk bebek 16 haftalık olduk ve ben size bir şey sormak istiyorum Plesanta rahme çok az yakın yerleşmiş Buda ara ara silince çok az kahverengi lekelenme yapar dedi doktorum ama korkma haftan ilerledikçe rahim daha da büyüdükçe Plesanta yukarı çıkıp yerleşecek diye söyledi bu durumu yaşayan var mı
kadilek Benim de ilk gebelik ama son adete göre 6+6 ultrasona göre 6+1 hangisini baz almam gerekiyor?
bebi5_8 ceha bende sabırsızlıkla bekliyorum ama oğlum yavaş yavaş kanala iniyor galiba uzun zaman sonra ilk defa miğdemde rahatlama var uykusuzluğum yerini uykuya bıraktı ve nefes almaya başladım resmen baskı ciğerlerşmden hafiflemiş gibi hissediyorum 🥹
oznurisiksonmez Hatice_ozbay sizinle aynıyız bizde 25.haftaya girdik hareketleri nasıl acaba benmknin hareketlerinde azalma varda
lalinnn Benimde ilk 🌸 takvime göre 4+5 ama ultrasona göre 5+0 bilgimde yok ama anlamadım pek bilgisi olan var mı ?
cuteregina lalinnn bebekler her gün 0.5-1 mm arası büyüyor sizinki hızlı büyüyor ise haftasını geçmiştir normal endişe etmeyin
sudeuzun5 lalinnn bende de aynısı oldu son adet tarihimde göre 7. Haftadaydı fakat ultrasonda 6+2 çıktı