tugceakplt cemalinanesi 7 haftalık gebeyim benimde sürekli kanama ve kahverengi kanamalar vs oluyor ama halen bebekde görünmedi kesede , 2. Gebeliğim benimde , doktor gittim acile bi kaç kere birşey demediler yani , ne ilaç ne birşey , öylece bekliyorum
cemalinanesi tugceakplt seni korkutama istemiyorum ama kanama kırmızı ise ve yogunsaa normal değil nasıl sana iğne başlatmadi doktorunuz
tugceakplt cemalinanesi Acilden hep giriş yaptım bi türlü poliklinik gidemedim randevum ayın4 de onu bekliyorum
tugceakplt cemalinanesi Gittim 8 hafta 3 günlükken gördüm bebeği kalp atış herşey iyi şükür sadece kanamam var ve düşük tehlikem var
cemalinanesi tugceakplt çok dikkat et 4 aya kadar sonrası geçiyor inslaah bol bol dinlen zatem ilk haftalarda çabuk geçiyor yani ben daha dün 4 hafta gibi şuan elhamdülillah 12 oldu bile hala iğne devam ediyorum ama bir nebze rahatladim korku açısından
yasmn79 cemalinanesi benim yerleşmede olmadı ama ben de 8. Haftama gireceğim. Çok hafif kahveringi akıntı başladı. Doktor coraspini kesti. Progestan zaten kullanıyordum. Çoğalır veya kırmızıya dönerse diye en yakın hastaneye gitmemi Söyledi