ftmgvnn cemalinanesi benimde aynı senin gibi ilkte hiç böyle şeyler olmadı 2. De önce lekeler geldi tam 8.haftada kalp atışını dinlemeye gidecektim kıpkırmızı kan geldi dedim heralde düşük yaptım ben doktora gittim kese etrafında kanama alanı var dedi ilaç verdi 2 hafta yattım dinlendim şükür bi daha ne lekelenme ne kanama oldu şimdide 29 dayız bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
iremtrn07 Valla benim 5 haftamda bir başladı şuan 7. Haftadayım halen geliyor be kanamam adet kanamasını bile geçiyor Rabbim herkese yardım etsin iğne ve progestnla duruyorum hep yatıyorum zor işler ama doktor çok önemli kontrole gidip kontrol et .
cemalinanesi iremtrn07 gitim ben kanamam yok çok şükür sadece taş düşürme varmış bide enfeksiyon ondan olmuş
bbettymom cemalinanesi idrar testinde mi çıktı bunlar bende 13 haftalığım 12. Haftanın başından beri kahverengi lekelenmem var doktor endişe etme diyor sadece bebek iyi diyor ama ben korkuyorum
cemalinanesi bbettymom vala cnm ozlede.hem.idrar hemde bur kaç tüp kan aldılar öyle tespit etti sanki az biraz azalma oluyor bir tane ilaç verdi
qwertyxx cemalinanesi 2 hafta her gün az az kahverengi akıntım oldu doktor ped dolduracak kadar olmadığı sürece normal dedi kan sulandırıcı da kullandım ama ben
cemalinanesi qwertyxx benimde seninki gibi aynen çok şükür şimdilik sıkıntı yok ilkinde öyle şeyler olmad bunda böyle
qwertyxx cemalinanesi kahverengi olması pis eski demek zaten içini rahat tut kırmızılı pembe vs olursa taze kan olduğu için daha riskli
denizims cemalinanesi merhabalar eski bir post ama su an bende 5+3 te yaşıyorum kahverengi akıntıyı ister istemez sıkıntı yaptım siz neler yaptınız?
cemalinanesi denizims geçiyor cnm ben de vardı ilac verdi mutlak doktora sor çünkü ilaki birşeyden kaynaklı oluyo şuanda var ama kahvrengi değil normal koyu sarı beyaza dönüştü benimki enfeksiyon ve böbrek taşından dolayı öyle olmuştu sende tahlil ver
denizims cemalinanesi Sordum canım kahverengi akıntılar problem değil dedi zaten progesteron iğne kullanıyorum karnımdan sabah akşam
cemalinanesi denizims ilk gebelik mi size iğne neden verdiler benim ikinci gebeliğimi başından beri iğne kulaniyorum 3 günde bir
denizims cemalinanesi evet ilk hamilelik tüp bebek yaptırdık daha transfer öncesi progesteron dex iğne vurmaya başladım göbekten sabah akşam benim
tugceakplt cemalinanesi 7 haftalık gebeyim benimde sürekli kanama ve kahverengi kanamalar vs oluyor ama halen bebekde görünmedi kesede , 2. Gebeliğim benimde , doktor gittim acile bi kaç kere birşey demediler yani , ne ilaç ne birşey , öylece bekliyorum