buskooo En güzeli ve en temizi ağda kesinlikle şuan tam 36 haftaligim yarın doktor kontrolüm var ne olur ne olmaz hallettim işimi heran benim kız gelebilir aslında doğum sezeryan olucak ama kızım kanala girmis ,🤭🤲
ebrudefnee sevgi_45 tabi sizin tercihiniz 🌸🌸🌸 ama hijyen açısından demiş olabilirler ama evde kendiniz de yapabilirsiniz yada emin olduğunuz bi yere gidebilirsiniz bütün yöntemler sonuçta hijyen açısından temiz olması gerekiyor yada acı eşiği düşük olanlar için kasılma vs olabilir diye denmiş olabilir tetikler diye ama ilk gebeliğimde 5. Aydan sonra ağdaya başladım 41+4 de doğumum oldu 2. Gebeliğim şimdi başından beri gidiyorum internette araştırdığımda da ağda gebelikte güvenli yöntem diyor sadece hijyen açısından temiz olması gerekiyor
tahamommy sevgi_45 ay bilemiyorum valla ama dışarda kullanılan tuvaletlerden daha pis bir yer değildir herhalde 🥲
HakanKemal tahamommy pek hijyenik olmuyor ağdayı yenilerken eski ağdayı söküp atmıyorlar eskisinin üzerine ek koyuyorlar spatula mesela çoğu yerler bir sonraki müşteriye kullanıyor gözümle gördüm ve çalıştığım yer böyleydi ben gizlice temizliyordum ağda makinesini yeni spatula koyuyordum patron görünce çıkardı beni 😬 o yüzden ağdaya gitmem hiç alerji yaptı bende
rumeyyurmom momsy bende eldiven kullanıyorum çok rahat oluyor uzun süre de çıkmıyor ama göbeğim çıkmaya başlamış şimdiden 15+6 haftalığım doğuma yakın nasıl alırım diye düşünüyorum ağda kullanmadım hiç çocukluğumda da ilk eldiven kullandım halen eldivenle devam ediyorum ama göbeğim çıkınca nasıl alırım diye düşünüyorum açıkçası kuaföre gitmeye de utanıyorum ya nasıl yapıcam bilmiyorum 🤭
buskooo Korkma sıkıntı olmaz bildiğin bı kuaföre gittinmi sıkıntı yok evde de yaptirabilecegin biri varsa onada yaptirabilrsin hiç bişey olmaz ben her ay düzenli gidiyorum ilk hamileliğimdede bunda da çünkü artk kndin zor yaparsin hareketlerin kısıtlı oluyo çünkü
Betulnur61 sevgi_45 Bana da doktorum ağdayı önermiyorum demişti ilk aylar o ağdanın hızlı çekilmesi rahimde bebeği sarsabilir ilk aylar önermiyorum demişti son aylarda doğumu tetikleyebilir demişti Bazı kişilerden de ağdanın leke bıraktığını duydum başıma gelmedi benim açıkçası
Emir2021 yesman doğuma kadar ağdaya gittim doğumdan 1 hafta öncesi gitmiştim en son hicbisey de olmadi
humaakusu allyslife hayır canım benim o epilasyondan bahsetmiyorum makina varya tüy almak için ondan bahsediyorum ben seneler önce lazer epilasyon yaptırdım zaten az çıkıyor normal makinayla alıyorum yoksa asla hamileyken lazer epilasyon yaptırmam bebeğe zararı olur falan
allyslife humaakusu ah tamam şimdi anladım kuzum epilatör ile alıyorsunn, lazer epilasyon yapan birine denk geldim burada bugün doktoru izin vermiş ondan şaşırdım
rabiaduru1 Ağdadan güzeli yok valla. Jilet yapınca kaşıntıdan duramıyorım. Ağda yapnca en az 3 hafta mis gibi tertemiz gezıyosn
humaakusu allyslife yok hamileyken bende korkarım zaten daha önce yaptırdım gerek duymuyorum epilatörle evet ben onada epilasyon diyorum 😂
allyslife humaakusu ben de korkuyorum ya, epilatör de kullanamam canım tatlı shshsh ağda daha hızlı geliyor bana😂
annemood Ben kendimi bildim bileli hep ağdaya giderim ilk haftalar gitmedim kasılırım falan diye ama ikinci trimesterw giriyorum artık giderim ya ağdadan rahatı yok tabi doktora da sorarım bir sorun olmaz herhalde