tahamommy yesman hamileyken 4 kez toplamda ağdaya gittim çok rahat ettim, tüy dökücü zararlı diye duymuştum ama 🤷🏻♀️
ebrudefnee yesman ağdaya gidiyorum daha temiz geliyor bana ama tüy dökücü gebelikte zararlı diye biliyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama
tugbabykmrlr yesman ben de ağdaya gidiyorum zaten alışkınım tüylerim azaldı baya 2 kere gittim doğuma kadar 1 kez daha giderim tertemiz oluyor bir zararı da yok
humaakusu yesman ben kızımda da doğuma kadar epilasyon yaptım kendim zorlanmadım hiç ağda yapamıyorum yapış yapış oluyor jilet tüy dökücüde asla kullanmam kötü çıkartıyor en güzeli epilasyon
Gks_01 yesman sevgi_45 Asıl tüy dökücü önerilmiyor kimyasal olduğu için . Ağdaya gidiyorum 15 20 dklık işlem bitti gitti rahat ediyor insan 1 ay ve daha temiz oluyor başından beri ağdacıyım 31 +2 devam
nisagocmen tugbabykmrlr kaçıncı haftadasınız acaba ben 34. Haftadayım gitsem mi diye düşünüyorum sizce bir sorun olur mu
allyslife humaakusu bugün 2.kez epi yapana denk geldim benim doktorum asla müsade etmiyor klinik çalışmaları yok diye, oysa ben de epi yapıyordum gebelik öncesi, şimdi de tüy artışı olmasın diye ağdayla devam ediyorum
tugbabykmrlr nisagocmen 30. Haftadayım son gittiğimde cildim gerilmiş ve derim incelmiş o yüzden birazcık acıdı abla dedi ki son ayında bi bakalım ya yaparız ya da yapmayız dedi ben çok kilo aldığım için cildim gerildi o yüzden
allyslife yesman doktorum tüy dökücüler kimyasal açıdan yoğun olduğu için asla müsade etmiyor, hatta saça boyaya izin vermiyoruz vajinaya uygulanan tüy dökücüye nasıl izin verelim demişti. Ya ağda ya da jilet dedi, ağda yapıyorum. Sorun yaşamadım.
ebrudefnee sevgi_45 dediğim gibi ilk defa duydum çoğu kişi hamilelikte ağda kullanıyor zaten başka ne kullanacağız peki diğer yöntemler daha tehlikeli
tahamommy asmin_12 bi müddet sonra uyuşuyor zaten o temizlik hissi çok güzel hafiflemiş hissettiriyor tavsiye ederim, uyuşturu kremler var aslında ama bilmiyorum hamilelikte kullanılır mı, benim kuaförümün eli de çok hafif sağolsun
humaakusu allyslife hayır canım benim o epilasyondan bahsetmiyorum makina varya tüy almak için ondan bahsediyorum ben seneler önce lazer epilasyon yaptırdım zaten az çıkıyor normal makinayla alıyorum yoksa asla hamileyken lazer epilasyon yaptırmam bebeğe zararı olur falan
tahamommy sevgi_45 yok canım yaa onlar kasılma olur erken doğum olur falan diye kendilerini korkutuyor, ben gittim 39. Haftada doğurdum
breeze92 yesman 9 ay boyunca ağdaya gittim ilk hamileliğimde. Şimdi yeniden hamileyim yine ağda. Ağda kırmızı çizgim kimse vazgeçiremez 🤣
dilekmom6 breeze92 ağda konusunda ben kararszm. Tüyler uzamaya başlayınca beni rahatsız ediyor ağda da onları almıyor kısa kaldığı için. Bu durumda uzamasını beklemek gerekiyor biraz daha ve bu bana temiz gelmiyor ya.
sevgi_45 tahamommy ağda yapılan ortam temiz olmasa diye demiş olabilir mi acaba mikrop kapılırsa diye
tahamommy sevgi_45 ay bilemiyorum valla ama dışarda kullanılan tuvaletlerden daha pis bir yer değildir herhalde 🥲
Betulnur61 sevgi_45 Bana da doktorum ağdayı önermiyorum demişti ilk aylar o ağdanın hızlı çekilmesi rahimde bebeği sarsabilir ilk aylar önermiyorum demişti son aylarda doğumu tetikleyebilir demişti Bazı kişilerden de ağdanın leke bıraktığını duydum başıma gelmedi benim açıkçası