nrnalpi dilan3535 valla ne desem bilemiyorum ki dediğim gibi hani bana 2 farklı doktor kız dedi bide 18 haftamda değişebilir de rabbim inşallah gönlünüze göre versin
melismersin nazifeisik ben yeşim bülbüle gitmiştim. 9.500 ama çokta memnun kalmıştım. Biraz pahalı ama 1 saat falan sürdü tırnaklarıma kadar baktı yani. Bilmiyorum böyle şeylerde işin ehline gitmek önemli. Her zaman pahalı olması gerekmiyor tabikide ama işinde iyiyse bebek için değiyor.
snur10 duru_defne ben gürsoy beye gittim gayet detaylı inceledi detaylı ultrason sırasında bana hep açıklamalarda yaptı sessiz kaldığımda endişe etme inceleyeceğim için sessiz kalacağım kötü birsey olduğunu düsünme vs diye beni hep rahatlattı yaklaşık 30-35 dk sürdü sanırım ben memnun kaldım
duru_defne snur10 benimde o doktorda randevum umarım bende memnun kalırım benim bebeğimde kordonda 2 damar varmış 3 olması gerekirken o yüzden ekstra endişeliyim
atesismom bende çiğli metropolde yaptırdım ve doğumumda orda oldu çok memnun kalmıştımm gayet temiz ilgili ve güzel bir hastane. bir kaç tahlihsizlikler yaşanmış olabilir her hastanede oluyor