birbebekveannesi_ tedy Ben gittim çok memnun kaldım 18 Şubattı gittiğim de güzel ilgili doktor bey bebeğim kendini göstermemişti bi kaç kez baktı yani çok iyiydi eşinizle de alıyor içeri
nrnalpi tedy tedy ben cuma günü gideceğim inşallah sağlıklı haberlerle alırım sizi bilgilendiririm mutlaka
nrnalpi dilan3535 gittim bugün çok şükür herşey yolundaydı sadece kız bildiğim bebeğimin erkek olması şoku hariç 😂
nrnalpi dilan3535 16 ve 18 haftalıkken iki farklı doktor kız dedi ama detaylıda kesin olarak erkek dendi
Nzl26 sevdakalin nakit 4500 dü kart 5000 demişti bize belki nakit verdiyseniz zam yapmış demek ki ben 10 hafta oldu yaptıralı
nrnalpi sevdakalin bende inanmak istemiyorum bide kızım olucaktı onu kaybettik bu hamileliğimde o kadar kız istemiştim ki ve ilk kız olduğunu duyunca nazar değmesin diye klmseyede söylemedim ama nerden bileyim erkekmiş meğer neyse sağlıklı olsun da
dilan3535 nrnalpi benim dr 17. Haftada %99.9 kız ama aytıntılıda netleştirirsiniz dedi yanılır mı bilmem bi tane kızım var buda kız olursa sevinirim tabi ama işte gönül bu erkekte istemiyor değil tabi 😂
nrnalpi dilan3535 valla ne desem bilemiyorum ki dediğim gibi hani bana 2 farklı doktor kız dedi bide 18 haftamda değişebilir de rabbim inşallah gönlünüze göre versin
SedaAden Ben geçen sene özel muayenede alsancakta barış Büke’ye yaptirmistim 7500 tl çok çok memnun kaldım rapor ve ultrason videosunu verdi ayrıca herseye detaylıca bakıyor. Suan yine hamileyim 🤭 sanırım yine barış Büke’ye giderim diye düşünüyorum
ekiminannesii nazifeisik Ege üniversitesinde yaptırdım 1 haziranda. 21+4 haftaydım. 2.028 tl ye yaptırdım. Doç. Dr. Fırat Ökmen