balarisi06 estağfurullah önemli değil. 7 gün gecikmeli adet oldum. Aradım. İnfertiliteye girişim olmadığı için doktorun muayene etmesi gerektiği ve 21.gün progesteron tahlili yaptırıp, öbür ayki adetimin ilk günü aramam istendi. Dün gittim muayeneye infertiliteden sıra alıp mhrsden. Geöen ay bende kitle gözükmüştü laparoskopi+histeroskopi denmişti ama yaptırmamıştım. Dünkü muayenede 3 kere vajinal ultrason yaptı 3 farklı doktor. 2 kere kan verdim. O kitlenin ne olduğu yine bulunamadı. Op.dr. a gitmeme rağmen anlayamadı, hocasına gösterdi ultrasonumu ilk. Hocası da başhekimlik ultrasonuna yolladı. Orda da çekildim 2.sini. yine sağ tarafımda içi dolu bir kitle gözüktü. Sonra öğleden sonraya kdr bekledim kan sonuçlarımı orda oturan bayanlarla nirlikte infertilite katında. Kanlarım da hep kanserle ilgili istenmiş hormonlar da istenmiş ama sadece 1 sayfa kanserle ilgili tetkiler. Sadece ca125 testi 30 olmalıyken en fazla, benim 270 çıktı tıpkı geçen ayki gibi. Bu da çikolata kistini andırıyor ama kist değil. Diğer kanser tetkikleri notmal aralıklarda. Ona şükrettik. Onkoloji doktoruna bile gösterdiler. O da MR istedi. O hastanede çekilmiyormuş. Ankara eğitim araştırmadan MR sırası aldık bu ayın 15ine. O sonuca göre yol izlenecek. Geçen aya geri döndük yani. Çocuk 2.plana atıldı kendi sağlığıma düştüm. Allah hayırlısı neyse onu versin diye dua ediyoruz. Muhtemelen onlar da ameliyat diyecek. Ama inşallah kapalı ameliyat olur