SecilM
deletedmom592 kızlar geç girdim kusura bakmayın şimdi biz Perşembe sabah gittik doktorumun yolladığını söyledim anlattim eşimi hemen aldılar spermiyogram testi için bende kendim için sıra aldım doktor baya ilgiliydi hatta beni yollayan doktorumuz taniyormuş çok şaşırdım
neyse.. hemen kan ver dedi adetin 3. Günu olduğum için kan verdim ama şöyle bir şey oldu ben daha adet olmadan once orayı arayıp napilmasi lazım diye sormuştum ve adetin 2. Yada 3. Günü direk gelin demişlerdi. Halbuki hsg için adet olunca 1. Gün arayıp ben hsg çektirmek istiyorum demem lazımmış bana bunu demediler. Orda da hsg için sıra veren kadın arayıp telefonla almanız lazım randevu diyince eşimin şalterler atti. Kadın tersti biraz tartışmadan uzaklaştık 😀 Doktora da dedim bana böyle dediler ben şimdi hsg çektirmek için sıra alamazmiyim diye oda dedi ki senin önce tahlillere bakalım tahlillerde bişey çıkarsa hemen önlem alırız sonraki adetin ilk günü arayip hemen sıra alirsin dedi... neden size düzgün bilgi vermemişler aslinda hemen alabilirsiniz diye söylendi ordaki çalışanlara.. Esimde az sıkıntı vardı çok şükür düzelmiş benimde aynı şekilde herşey temiz çıktı öğlenden sonra sonuçları aldık geldik şimdi 21. Gün tekrar kan vereceğim Protestan testiymiş o sanırım. Sonra da zaten ay sonunda yine adet günüm geliyor kısa aralıklarla olduğum için hemen randevu alacagim. Tabi hala hamile kalmamış olursam.. 😀 adet olunca hemen arayın hsg için randevu isteyin yoksa benim gibi bir sonraki aya kalırsınız. Ama ordaki sekreter şey dedi sizin burda hiç giriş yok muayne yok o yüzden öyle demiş olabilirler dedi muayne olup kan tahlilleri olmadan hsg için direk almazlar dedi 🙈 dr farklı kadın farklı konuştu ama neyse bu yani kızlar 💚 eve gelmeden eşim arayalım bize böyle dediniz ama doktor böyle dedi diye söyleyelim belki verir sıra dedi kadın da karşımızda oturuyordu o sırada çaktırmadan sanki orda değilmişim gibi konusacaktim😂😂 ama benim ismin ekranda çıkıyor şimdi kadın anlar TC soruyor felan diye orda arayamadim kadında gergindi baya kaldı öyle 😑