ayox jalepone kazanlı ütüye önyargılı yaklaşmayın bence çok pratik Tefal benimki utum çok hafif ve yoğun buhariyla normal utulerden daha kısa sürüyor ütü işi
iremm00 jalepone benimkide üniforma giyiyor , ama hiç utulemedim, utuleyince yok bu çizgi hizasidna biraz sapmış yok , aramalar yalnıs takmissin, 2 senedir kendi ütülüyor 🤣🤣🤣
jalepone iremm00 benimkisi de bana güvenmediği için kendisi ütülüyordu ama artık diyor ki sen ütülede nasıl olursa olsun 😂😂 bıktı her gün bir gömlek değiştiriyor ben de bazen öyle gömlekli elbiseli şeyler giyiyorum şimdi evdeyim de allahtan teke düştü ütü işi 😀
Ceku256 jalepone Philips azur 8000 kullanıyorum ben de başta korkuyordum çok hassas ipek eşarplarım var. Hiç kumaş ayırmadan rastgele karışık bir şekilde ütü yapıyorum 3 yıldır kullanıyorum bir kere yakmadı. Bekarken sürekli annemin eşarplarını yaktığım için benim gözdem kendisi 😂
jalepone Ceku256 ay işte bende ondan korkuyorum pahalı gömleklerim var ve çok hassas kendi kendime diyorum ki nasıl ayırt edecek ki yani aldım ama daha kullanmadım gömleğin ucundan içinedrn felan başlarım ütüye kazalara karşı korumak için 😂
emine1309 jalepone ben kazanlıyla normal arasında kalmıştım bu yeni çıkmıştı o zamanlar araştırdım philips daha mantıklı geldi memnun kalırsınız
momyshe jalepone kazanlı ütü candır yaa philips kazanlı ütü aldım son çıkanlardan alabilirsiniz hem hafif hem de o kadar kısa sürede bitiyor ki ütüleri… parasını hakeden ürün gerçekten…
rabiauzun37 jalepone ben Philips azur kullanıyorum çok memnunum ama kayınvalidem yeni Arçelik aldılar o da çok memnun güzel utuluyo gerçekten