jalepone KaZanlı olmasın . Gerçekten memnun oldugunuz ütüyü söyler misiniz . Ütüm bozuldu en acilindrn almam gerekiyor
dgngr jalepone ben phlips azur 8000 serisini aldım. Onun üstü çıktıysa üstünü al. Phlips dst 8040/30-HDA150/60 heralde en son çıkan
orhismommmmmm jalepone plihps azur 7500 serisini kullanıyorum efsane iyi bu arada 2 hafta önce aldım 4000 TL’ydi benimde ütüm bozulmuştu baya araştırıp aldım
smkrky jalepone Philips azur kullanıyorum çevremde de çoğu kişide var memnun olmayan duymadım şuana dek, güncel modellerinden tercih edebilirsiniz ihtiyacınıza göre
momyshe Ayy yorumlarda hep philips azur önerilmiş ama ben hiç memnun kalmadım ya ağır bi ütü yaparken yoruluyor insan ve bence öyle buharı falan da çok verimli değil. Sadece temizlemesi kolay oluyordu ama ben çok sabredemedim kazanlı ütüye geçtim. Yani azur serisi bence abartıldığı gibi değil
jalepone momyshe ya kazanlı ütüye dünya para verip işimi görmemesinden korktum bir arkadaşım tefal aldı iade etmek istedi onu da yapamadı korktum kazanlıdan 😂
eyoplk momyshe bende çeyizime almıştım kazanlı almadığıma çok pişmanım 2 tişört ütüleyene kadar suyu bitiyor garantiside bittiği için ütüde mi sorun var yoksa genel olarak mı öyle tam anlayamadım aşırı ağır insan çok yoruluyor sürekli suyunu yenilemek zorunda kalıyorum ve benim ütüm damlatıyorda
aysinc_ jalepone philips azur 8000 var bende aşşırı memnunum jilet gibi ütülüyor kumaşa göre ısıyı otomatik ayarlıyor falan baya iyi
jalepone aysinc_ aynen bende onu aldım bir tane ütüledim daha bakalım kullandıkça belli oluyor . Korkmuyor da değilim ama kendi ayarını kendi yapıyor ya çok hassas kumaşlı elbiselerim var nereden bilecek diye korkuyorum açıkçası
iremm00 jalepone benimkide üniforma giyiyor , ama hiç utulemedim, utuleyince yok bu çizgi hizasidna biraz sapmış yok , aramalar yalnıs takmissin, 2 senedir kendi ütülüyor 🤣🤣🤣
momyshe jalepone kazanlı ütü candır yaa philips kazanlı ütü aldım son çıkanlardan alabilirsiniz hem hafif hem de o kadar kısa sürede bitiyor ki ütüleri… parasını hakeden ürün gerçekten…