erbasozgee Kızlar sizce bişey var mı ?? 
elakemal erbasozgee canım Awox bana iki seferdir bundan daha net bi şekilde pozitif verdi dur bulursam atim fotosunu
erbasozgee aframoms13 8 gün falan var canım biraz erken yaptım ben sağlık sebebiyle olursa erken takip etme amaçlı başladım yapmaya 2 gün sonra yine yaparım muhtemelen
aframoms13 erbasozgee yaa ama çok erken. En azından 1 gün gecikince yapın. Böyle beklemesi çok zor ama çok erken öğrenirseniz beklemek de zor olur beta artışını
erbasozgee Yazmelegi_ evet çıplak gözle daha belli gölge testimde awox gölge cıkarmaz diye biliyorum. Birde beklemeden cıktı. fotografını cekince telefon otomatik bir rengini açıyor
erbasozgee aframoms13 evet canım haklısın ama işte benimde erken öğrenmem gerekiyor olursa doktor kontrollü ilaç bırakmaya geçecegim o şekilde
aframoms13 erbasozgee o zaman 2 günde 1 tekrarlayın silik bile olsa yakalayabilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun 🌷
elakemal erbasozgee evet canım awoxta çok okuyorum şu sıra yalancı diye ama illa sende de olacak diye bişey yok iki üç gün tekrarla yükselirse doğrudur bi başka testle de deneyebilirsin Prodoctor aldım bu sefer bende
erbasozgee elakemal Allah kucağını doldursun canım inşallah isteyen herkesin öyle olsun 🤍🌸 bende olmadı bi sonrakini öyle denerim awoxlar bitince elimdeki
elakemal erbasozgee evet canım yarın yada iki gün sonra bi daha yap onlarda da belirginleşme olursa vardır inşallah şeninde🌸
erbasozgee elakemal inşallah canım şimdi bitane daha yaptım ama belirgin bir çizgi çıkmıyor erken oldugundan olabilir