lokismommy orhismommmmmm şu anda emara alıyorlar sol bileğimde arterden girip kan gazo aldılar emara hazırlanıyorum bebek iyi ama benden kaynaklı bi sorun var galiba bilmiyorum nöroloji doktoru geldi muayene etti emara alıyoryz dedi gitti
allyslife lokismommy Allah Allah, neyden şüphelendi acaba, hayırlı temiz sonuçlar alalım inşaallah haber et aşkım🥺💖
allyslife lokismommy keyfini kaçırma aşkım bırak detaylıca baksınlar, her şey yolunda olsun yeter kii, haber ver mutlaka
allyslife lokismommy evett öyle düşün, ciddi bir durum olsa zaten önce seni bilgilendirirlerdi, şu an en ufak şüphe kalmasın diye bakıyorlardır sonra taburcu edeceklermiş zaten yat keyfine bak güzel düşün
lokismommy @orhismommmmmm @allyslife iyi geceler canlarım şimdi çıktım her şey gayet yolunda kadın doğum doktorum da gördü ama nöroloji ve kardiyoloji doktorları bazı tetkikleri mesai saatlerinde istedikleri için yatış vermek istedi ve yarın tüm gün hepsi asla yetişmez haftasonu da burda kalırsın en iyi ihtimal salı çıkarsın dediler ama kabul etmedim kağıt imzalayıp çıktım penceresi bile olmayan bi odada kalmak bana sadece korku ve stres verdi zaten çıkana kadar.5 gece kalmayı düşünemiyorum bile istedikleri tetkikler de yarın özel hastanede 1günde halledilecek şeyler yarın hepsini eşimle birlikte kendimiz halledeceğiz boşu boşuna 5 gün kalmak aklıma yatmadı sorduğunuz ve sorularıma yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim sağ olun 💖💖💖
allyslife lokismommy iyi yapmışsın canım hastanr ortamı gereksiz gerip kaygılandırıyor insanı, peki istedikleri testleri neden istemişler? Ne için?
lokismommy allyslife bebek için değil de benim rahatsızlığım açısından eko kardiyak 48 saat ritim holter 24 saat tansiyon holter istediler bunlar için zaten benim kendi kardiyoloji doktorum pazartesi çağırmıştı kendisiyle de görüştüm yarın gel dedi nöroloji de göz muayenesi istemiş onun için de özele gideceğim yarın sabah
allyslife lokismommy heh iyi bebek sağlıklı ve iyi, diğerleri de tamamen seni takip etmek için. Sağlıkla tertemiz sonuçlar al inşallah canım💖