kubracaliskn salihaci işte yarın doktora gideceğim bakar betaya söyler artık ama 10 günde böyle artış normal değil farkındayım
kubracaliskn salihaci dış gebelikte kese rahimde olmuyor dimi yani tam ne oluyor dış gebelik tüplerde kalıyordu o muydu
dilekmom6 kubracaliskn evet rahim dışında oluyor kese. Tüplerde olabiliyor. Betanız 10 gün için az artmış ama yarın da bir görmek lazım sonucu. Her şey yolundadır inşallah.
salihaci kubracaliskn Evet rahme düşmüyor tüplerde oluyor oda ektopik gebelik deniyor artıyor beta ama düzenli artmıyor vajinal kontrolde belli oluyor
kubracaliskn Bir de bende vajinal ultrasonla küçük de olsa bir kese gördü 3 mm mi dedi ne kâğıtta da GS 4.9mm yazıyor mesela ama beta artmıyor
kubracaliskn dilekmom6 işte vajinal ultrasonla rahimde kese gördü aslında tüplere yumurtalığa da baktı onlar normal dedi. Ama kese rahimde varsa neden betam artmıyor
kubracaliskn salihaci işte doktor rahimde kese gördü tüpte değildi kese dış gebelik değil ama kimyasal sanırım yükselmediğine göre
salihaci kubracaliskn Belki de öyle birşey değildir korkmayın kese gördüyse değeriniz yükselebilir yada boş gebelik olabilir hazırlıklı olun tabiki ama yine de beklemekte fayda var inşallah gönlünüze göre olsun
kubracaliskn Hanımlar merhaba doktora gittim vajinal muayene ile kese gördü artık beta değerine takılma dedi ben keseni gördüm işte burda dedi 6mm olmuş progesteron bakalım sonucun çıksın görüşelim dedi
NovaVina_ kubracaliskn canım benim cok sevindim. İcin rahat mı artık ? 🥹 benimde kanamam var. Progestan iğne vuruluyorum dua et bana da olur mu ? 🌸
kubracaliskn NovaVina_ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım ama benim de progesteron değerim 5,17 çıktı değerim düşükmüş biraz riskli dedi doktor. Progestan iğne vurundum şimdi bir de duphaston başladı
kubracaliskn Sağlıklı gebelikte 10 üstü iyi kabul ediliyormuş 5altı sağlıksızmış kızlar iğne ve hap işe yarar mı sizce