Ruyam34 valla gelmedi kendi sancinla bile suni ile hiç gelmezmisti 😂 zorlan aldılar onu benden 😍
    SevgibiR oyyy🤗 cok şükür sağlıkla aldığım kucağına sonunda dualarını eksik etme
    SevgibiR anladım teşekkür ederim bende ünide yada devlette düşünüyorumda sizde böyle anlatınca merak ettim o yüzden...
    SevgibiR gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş 41+5 e kadar doktorunuz mu bekleyelim dedi. Ben şuan 40+0 oldum 3 cm açıklık varmış nekadar daha beklerki acaba?
      feyzaaa benim kendi ağrım geldi o gün aslında Dr gelmese suni vercekti ama ağrım vardı aldılar doğumhaneye 4 cm olmuştu 6 oldu 6 saatte ama işte sonra sezeryan 41 e kadar bekler ama çok beklerse kaka yapma şeyi oluyor yazık çocuk kaka yutmus Dr çok korktu iyi mi iyi mi diye çıkardılar neseki yememis ağzına burnuna kaçmış kakali su hemen kusturdular ilk gece süt bile istemedi
      SevgibiR kızzz kaçırmışım postunu doğurdun mu sen 🥰 hadi gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah kuzum 😇🥰
      SevgibiR olsun kuzum saglıklı olunda 😇 artık bebişin doğması gerekiyordu bacım içinde büyüdü resmen 🥰
      Tomriskose spinal hemen uyuşturucu yarım epidural 15 dk sonra fln uyuşturucu o da yarimmis 😬 başka ne fark bilmiyorum benim ayaklarim 4 saat uyuşuk kaldı sonra açıldı 😬 kendim uyaniktim hep
      SevgibiR aa simdi.gordum hikayeni hayırlı olsun canım sevindim çok geçmiş olsun nasılsın bebiş nasıl :)
      SevgibiR ben belden aşagı uyuşukluga dayanamam gibime geliyor onlar orda sezaryen yaparken sakin kalamam ilk Doğum benim komple uyuşturmayla olmuştu uyanırken çok acı cektim şimdi korkuyorum aslında nasıl olucak die ikiside düşündürüyor beni Doğum yaklaşmaya başladı o çocuk ordan çıkıcak ama nasıl çıkıcak kafamda deli sorular 🙄