SevgibiR Benim haftam ileri olduğu için pazar günü suni için gün verildi ama cumartesi Sabah ağrım oldu yavaş yavaş duş aldım ettim geçer sandım geçmedi 12 gibi eşimi aradım gelebilir misin ağrım var dedim hemen gelmiş o da bavul ztn arabadaydi 😹 bebek gelecek artık diye bekledimiz için annem gelmişti kaynanimi da evden aldık o ara gittik 1 de hastaneye acilden giriş yaptık bı saat 2 de.kadin doğumdaydik nst de fln derken beni doğumhane aldılar 5 e kadar sancı çektim odada suyum geldi iki kere suyun yeşil bebeğin kakasini yapmış dedi ebe 6 cm açıklık olmuştu 🙈 bebeğin başı aşağı inmiyor bir türlu aynı hala dedi sonra kalp. Atışı da iki kez düşmus Dr geldi seni sezeryana alcaz imzala dediler sonradan biraz üzüldüm normal istemiştim😿 ama o agriyla da fazla üzuldum diyemem çok ağrım vardı sezeryanan odasındaydm aç mısın dedi evet dedim çünkü ağrıdan sabah beri aç kalmıştım 😼 sonra bana spinal yapıldı belden bı igne acimiyor fazls sonra ayaklarım uyuştu prof aramışlar Dr geldi kızdı neden bu kadar beklettiniz hastayi ya çocuk mor olsa nolacak şimdi dedi sonra beni kesti bişi duymuyorm ztn,😿 sadece anestezici vardı başımda onu görüyorum diğer tarafta örtü vardi bebek çıktı su fln pislik yutmus doğar doğmaz kustu ağladı temzlediler giydirdiler yanıma koydular iyi mi iyi mi diye sordular sürekli çok şükür iyi bebiş 😺 op biraz goturcez dediler sonra öptüm bı kaç kere gözlerinin arasından bakıyordu bana👶 sonra bebek odaya gitti beni diktiler ayaklarım uyuşuk kaldı 3_4 saat spinaldenn sonra çok ağrım olmadı ama 6 saatte bir ağrı kesici verdiler bana eve gidince nolur bilmem 😼 bu kadar sonuna kadar okuyan varsa tşk detaylı anlattım biraz iki doğum da olduğu için sorusu olan varsa cvplarm 😻😻
B-P-R SevgibiR Yaaa sanki ben Dogurmusum gibi mutlu oldum inanın ☺️ Rabbim Hayırlı Bir Evlat eylesin inşallah sağ salim Buyutun ☺️ Minigi Öp benim Yerime ❤️
SevgibiR Nghnemrh basım agrimadi ilk kalkarken de 5 saat sonra anca ayaklarım açıldı yürüdüm çok agrimadi yürürken biraz kambur yürüdüm sonra düzeldi ama yatıp kalkarken biraz sorunlu 😂
SevgibiR B-P-R TM birazdan emzirmeye caliscam azcik süt geliyo ztn emmiyo 😂 senin için opcem onu alınca
Ruyam34 SevgibiR hep yazılarınıza denk geliyordu ne olacak die gelmiyor cocuk die suni de istemiyordunuz die hatırlıyorum Rabbim en hayırlısını verdi sanmıyorım gözünüz aydın darısı bizlere inşallah
SevgibiR Ruyam34 valla gelmedi kendi sancinla bile suni ile hiç gelmezmisti 😂 zorlan aldılar onu benden 😍
Saratln SevgibiR anladım teşekkür ederim bende ünide yada devlette düşünüyorumda sizde böyle anlatınca merak ettim o yüzden...