htcbnbn Kızlar 2 saate randevum var, 15+3 haftalığız. Önceliğim sağlıklı olması. Geçen hafta sağlıklıydı çok şükür ama bacak bacak üstüne atmıştı göremedim. Sizce cinsiyetini gösterir mi? Gösterirse buraya yazarım inşallah 😊 Sizlerin ne zaman görüş günü?
Yaren_ars htcbnbn inşallah öğrenirsin ben 16 haftalıkta gittim kız dediler 18 de bidaha gittim erkek dedi detaylı ultrason da net belli olur dediler ondada doktor tereddüt etti kız gibi ama kabarıklık var gibi de net kız da diyemem erkek de diyemem dedi. Sanırım ben bebeğim doğunca öğrenicem cinsiyeti😀😀
htcbnbn Yaren_ars ahaha ilerde bebişe anlatcağın bir hikaye olmuş bu 😅 heyecanlı bekleyişimiz sürüyor Tabii ki de cinsiyet en son düşündüğümüz şey ama insan zaman geldikçe de düşünüyor işte Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥰
asmin_12 Yaren_ars detaylı olduğuna emin misiniz detaylı’dan net konuşulur çünkü Bence farklı bir doktora gözüküyor ya da özele gidin imkanınız varsa
2cock Yaren_ars aa detaylida nasil ogrenmednz cok sasirdm kabarklk degl artk cinsel organi gelismis oluyor yani
Elisa0110 aysgl330633 iyiyim datlım sancı felan yok gelen giden de yok oğlan da iyi teyzoşu napsın yeri rahat yatıyor
busbus41 htcbnbn ya öncelikle sağlıkla gelsin inşallah benim de 15+4 ♥️ nasıl geçti bilgilendir merak ederim ♥️
htcbnbn htcbnbn kızlarrrr doktor %80 erkek dedi. Duygularımın tarifi yok ben şimdi erkek annesi mi oluyorum 🥰🥰🥰💫💫💫💗💗💗💗