Merhaba çatı muayenesi olucam çarşamba günü tam 38 haftalık olucam sizin muayeneniz nasıl geçti 🙄
Şöyle diyenler var çatı muayenesinden sonra bir kaç gün içinde kan veya suyu gelenler varmış bu dogrumu çok endişeliyim 🤣🤷🏻‍♀️
    Burcuu129 lanet brseydi . Son zmanda sürekli yaptılar kan leke su ne ararsan geldi mahvettiler beni. Son anda sezeryana alndm kurtuldum. Normal dogum kadar berbat iskence brsey yok benim açımdan oyle oldu . Yapanlara helal olsun
    Burcuu129 3 aylığım 3 kere oldum kanamadan düşük tehlikesi varmı açılmama baktılar korkmayın evet biraz acı oluyor ama yapacak birşey yok olması gerekenler olmak zorunda anne olmak kolay değil gerçekten ☺️
    Burcuu129 Doğumun yaklaşmış kan ve suyun gelirse korkma haydi hoooppp doğuma maaşallah zor günleri atlatmışsın inşallah bende o günlere gelebilsem tek derdim çatı muayenesi olsa biraz metanetli olun lütfen sabır 👍🏼☺️
    Burcuu129 bn şimdiye kadar 3 4 kere oldum kndinizı sıkmadiginiz sürece acımıyor bnde birazda leke gbi kan geldi ebelere dedim normal artmasa dedi
    36 haftalıkken cati muayenesi olduk gecen hafta. Hic kanama vs birsey yasamadum dogum icin bi belirti de yok. Ve hic acıma olmadi anlatılanlardan cok korkmuştum saniyeler sürdü ve bitti. Üstelik rahim darlığım varmis normal doğum zor olur dedi
    Burcuu129 doktorum erkek .ben acımadı hissetmedim diyemem ben zorlandım kastım kendimi 😕