Yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun öncelikle, ben de yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim çünkü burada yazanlar bana çok yardımcı oldu🙏
7+2 de ben de düşük yaşadım (bugün😔)
5 haftalık ilken dr gittim ve vajinal ultrason ile kese göründü daha çok küçük dedi bir sonraki hafta kontrole çağırdı 4 gün sonra benim lekelenme şeklinde kanlı akıntılarım başladı yerleşme ile ilgili olduğunu düşündüm ve kontrol günümü bekledim kontrol için gittiğimde karından görünmedi tekrar vajinal ultrason ile baktı ve kesenin göründüğünü ve gelişmesinin geride olduğunu zaten kanamam da olduğundan bu gidici dedi ilaç vs vermiyorum düşecekse düşer dedi tabi biz eşim ile çok üzüldük beta hcg istemişti 6. Haftamdı 3110 çıktı biz o Dr gitmek istemedik birdaha başka dr arayışına girdik bu arada betahcg değerimi kendim takip etmeye başladım 3 gün sonra 3702 çıktı 4 gün sonra 5942 artıyordu ama kanama da devam ediyordu 7. Haftamda ilk gebeliğimi takip eden dr gittik bebeği gördük hatta kalp atışını duyduk evet düşük riski var ama çıkmadık candan Ümit kesilmez biz elimizden geleni yapalım dedi progestan verdi dikkatli olmamı ama düşük ile karşılaştığımda yaşayacaklarımı anlattı ses tonu sakinliği herşeyi ayrıntılı anlatışı bizi rahatlattı eşimle moralimiz biraz düzelmişti, eve geçtikten 1 saat sonra kanamam artmaya başladı ilacı kullanmaya başladım ama faydası olmuyordu tüm gün yattım ertesi gün kasıklarımda ağrı başladı adet sancısının biraz daha fazlasıydı zor dayanıyordum wc den çıkamıyordum dr dediği gibi parça parça birşeyler gelmeye başladı sancılarım 2saate yakın sürdü ama düşük olacağını anladım vücudum söküp atmaya çalışıyor gibiydi ve sonunda wc deyken ceviz büyüklüğünde bir parça düştü sancılarım halsizliğim o anda geçti size tavsiyem kanama gördüğünüz gibi önleminizi almanız belki progestanı zamanında kullanmaya başlasaydım bebeğimi kaybetmeyecektim diyorum ama Allah’a hep hayırlısı için dua ettim demekki hayırlısı buymuş diyorum rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin kimseyi evlat acısıyla sınamasın🙏