gizarden 39+4 ben de buradayım 😅 iki gün önce membran sıyırma yaptı bugün kanlı akıntı geldi. Sancım hala ypk ama. Hint yağı içmeye başlıcam bu pazar
beyza0007 hande09 3450 olmuş bugün gittim kontrole açılma düzenli kasılma yok salıya kadar bekleyeceğim
hande09 beyza0007 maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 4 kilo üstü olup bekletilen var mı diye merak ettim o yüzden sordum da canı.
beyza0007 hande09 suyu iyi ve plesenta da sorun yoksa 40. Haftaya kadar bekliyor doktorlar bakalım benimki nasıl olacak
ozormans Bugün bizde 39+2 olduk düzensiz sancı var rahim yumuşaması var ama henüz bebek kanala girmemiş doktor haftaya suni ile başlatacağım dedi çok korkuyorum :(
sevgi_45 mervealparslany merhaba bişey sormak istiyorum doktorunuzla doğum şeklinizi konuştunuz mu sezeryan veya normal olsun gibi
mervealparslany sevgi_45 devlete gittiğim için şuanlık normal doğum gözüyle bakıyorlar herşeyi uygun çünkü normal doğuma ama bebişin gelesi yok hiçbir belirtim yok 🥲
edra1945 38+5 bugün doktor randevum vardı sancım yok 2 cm açılma var doktorum 41 E kadar bekleneceğini söyledi her an doğum baslayadabilir bekleyedebilirsin bol bol hareket et dedi 🤷♀️
mervealparslany emine_0 bekledikçe daha cok stres oluyor gibiyim sağlıkla bi an önce doğarlar inşallah 🥹😅