eflinnaz ikizannesi663 normalde ameliyattan 1 sene sonra gebelik deniyor siz doktor onayıyla mı 6. Ayda hamile kaldınız?
allyslife ikizannesi663 eveet ben de 6 aylık tüp mideli, 5 aylık (19hafta) gebeyim. Ameliyattan sonraki ilk adette korunurken gebe kaldım😂
Cerenavc ikizannesi663 bende 9 aylık tüplü 9 haftalık hamileyim benim berbat geçiyor mideden mi hep gaz var miğdem de çok halsizim napcam bilmiyorum
allyslife eflinnaz kilo verimi tamamlanması için en az 6 ay demişti benim doktorum, kilo verimi + vücudun yeni kiloyu hafızaya alması için de 9 ay demişti. Biz de 9 ay diye düşünmüştük ama ilk ay hamile kaldım😂
ikizannesi663 eflinnaz ben şu an tam 10 haftalık hamileyim prilam dan 2 tane içiyorum 1 içilmesi gerekiyor ama doktorum sen 2 iç dedi onun sayesinde kusmalarım minimuma indi tüp mideden dolayı kullandığım vitaminleri bıraktırdı onun yerine kendi folik asit yazdı düşük riski de var progestan içiyorum onun içinde
ikizannesi663 allyslife peki kilo verebildiniz mi benim ameliyatıma şuan hesapladım 7.5 Ay olmuş 10 haftalık hamileyim plansız bir gebelik ti aldırmak istedim de doktorlarım sağlıklı gebelik olduğu için kabul etmediler sürecin iyi geçeceğine inandırdılar beni
eflinnaz Cerenavc o gaz ve şişkinlik hiç geçmeyecek gibi benim 2 senem bitti tüp midede hala devam ediyor 🥹umarım en sağlıklı şekilde atlatırız.🫠
allyslife Cerenavc beslenmeni gözden geçirmeni öneririm, 6 aylık tüp mideliyim ama gaz sorunu yaşamıyorum. Sadece bulantı ve yanma, bulantı da azaldı elhamdülillah, yanmayı da tetikleyen gıdaları yemediğim sürece yaşamıyorum. Gün içinde yediklerini 1 hafta boyunca not alıp sonra ona göre ekleme/çıkarma yapmanı öneririm.
allyslife eflinnaz amiin inşaallah canım, benim sürecim güzel ilerliyor elhamdülillah. İlk trimester biraz zordu ama ne cerrah ne de kadın doğum uzmanım tüp mideden demedi, gebelik zaten hormonlarla dolu ve zor bir süreç, çok normal dediler hep. Şükür daha dayanılır hâle geldi, daha iyiyim.🌸
allyslife Cerenavc evet gaviscon double action kullandım ben de pik döneminde, şimdi evde var ama dediğim gibi tetikleyen gıdaları yemediğimde sorun yaşamıyorum o yüzden ihtiyaç duydukça kullanıyorum. Şifa olsun inşaallah
allyslife ikizannesi663 şöyle ben yüksek kiloda ameliyat olmadım. 92 kilo ile ameliyat oldum ve ilk ay 12 kilo vermiştim, 80 kiloyken hamile olduğumu öğrendim. İlk trimester bana her şey kokuyordu, koku duydukça kusuyordum o süreçte de 9 kilo verdim. 12.haftadan beri 71 kiloyum, şu an 20.haftamdayım
allyslife ikizannesi663 ay iyi ki aldırmamışsınız, o vebala girilir mi hiç.. bana da aldır dediler de ben aldırmayı düşünmedim bile asla..
allyslife ikizannesi663 mutlaka deneyin, herkese iyi gelen çoğu gıda bende mide yanması yapıyor mesela muz, domates, biber, yağlı ve salçalı tüm yemekler, soğan pişmiş çiğ hepsi, salatalık, yeşillikler..