gulsum_clb Lekem geldiği için doktora gittim az önce kesem 17.3 mm yolk sac 3 mm göründü ama embriyo gözükmedi 8 haftalık sat a göre ama geç döllenme yaşıyorum 1 hafta daha bekleyim mi kafam çok karıştı bebek ilerleyen günlerde gözükür mü 🥹
DenizAda_ gulsum_clb benim geç döllenmeydi kanamam lekelenmem 10. Haftaya kadar oldu bekleyin bence doktorum sabretti hep bekledi biz de.
DenizAda_ gulsum_clb hayırlı güzel sonuçlarınızı bekliyoruz yarın mutlaka yazın buraya inşallah sonucnuz pozitiftir 🙏🏻
DenizAda_ gulsum_clb ya bazı kanamaları anlamlandıramıyorlar benim kanama alanım yoktu ama 5. Hafta başladı 10. Haftaya kadar oldu bazen kırmızı bazen pembe genellikle siyah leke şeklindeydi progestan kullandım. Kırmızı parlak bir kanama oluyor düşükte bir de kaşıkta inanılmaz sancı anlıyorsun onu. Leke de olsa mutlaka doktorunuz bilmeli
Nazl24 gulsum_clb kesen gayet güzel büyümüş haftasına göre oluyor zaten 6 haftalıksın 6 cm canını sıkma bana da yok dendi 5 halçftalıkken 2 hafta sonra çağırdı gel dedi bakalım canınızı sıkmayın keseniz de gayet sağlıklı 🌸
gulsum_clb Nazl24 inşallah canım benim güzel haberler alırız lekelenmem de var ya oda beni korkutuyor biraz 🫢
ayzesa gulsum_clb inşallah güzel haberler alırsınız 🤲🏻 beta takibi istemedi mi benim de başıma gelmişti beta artışı vardı ancak 2 günde 1 %50yi geçmiyordu
gulsum_clb ayzesa yok istemedi ilk başlarda baktırdım 5-6 kez 2 kat arttı sonuncu da %39 artmış sonra da baktırmadım ultrasona baktıkları için orda herşey kesin görünüyor zaten 🌸
ayzesa gulsum_clb düzenli arttıysa bir şey olmaz Allah’ın izniyle canım geç döllenme falandır bugün rahat görür kalp atışını duyarsın inşallah
Minaa1234 Sata göre 8 haftalik ama doktora gidemedim bulunduğum yerden ötürü ama herhangi bir kanama vb bir durumum yok bayramdan sonra anca gidebilirim doktora ne yapmalıyım bilmiyorum
gulsum_clb ayzesa çok geçmiş olsun kuzum benim de öyle olur muhtemelen kanamam var çünkü kırmızı renkte değil ama yinede umudum yok öyle