aysegulykslll
İlk gebeliğimde full özel takipliydim tabii o zamanlar özel daha ulaşılabilirdi, şimdiki gebeliğimde yeni ev aldık bayağı borçlandık bulunduğum şehirde de şehir hastanesi yeni olunca neden olmasın deneyeyim en azından dedim 1-2 muayeneye gittim uzmana randevu alıyorsun ama bir gidiyorsun asistan var tabii uzman niye yok diyemiyorsun ne çıkarsa bahtına en son iyi bir doktora denk geldim eşimi de içeri kabul etti sevindim ikili tarama yaptırdık sonucu için gittim aynı doktor izinde ee ben sonucu göstereceğim rica minnet 1-2 doktor gezdim afra tafra baktı bir tanesi hastaneden çıktım yine aynı doktora 16 gün sonraya randevu aldım, memnun kaldığım doktora tam muayene tarihine 2-3 gün kala iptal etti sistem randevuyu neymiş bir ay içinde aynı branşa muayene olmuşum, yahu hamileyim ben ayda 2 de gelirim 3te gelirim zaten zar zor randevu alıyoruz derken detaylıya randevu aldım yine uzmana aldım gittim bir baktım yine asistan, sekreter ile de tartıştık derken baktım olacak gibi değil yani basit bir muayenede böyleyse ameliyatta doğumda nasıl olur dedim özele geçtim kafam rahat bebeğe doğuma odaklıyım en azından ilgi alaka bakım konusunda tereddütüm stresim yok, şehir hastanesinde hep bir acaba olacaktı doktorum kim olacak ki doktoru seçemiyoruz zaten o gün kim nöbetçiyse, şanslıysan o gün doktorun, ameliyat ekibin o gün iyi merhametli olur. Bir de sezaryende iki kişilik odada ne kadar rahat olunur ameliyatlısın kalkamıyorsun zar zor haraket ederken başka insanlarla aynı odayı paylaşma fikri de çok gerdi beni. Doğum oranının bu kadar düşük olduğu bir dönemde doğum yapacağın doktoru daha seçemiyorsun nasıl güvenip çocuk doğuracağız
Ben zorladım maddi imkanlar mecbur, karta taksit falan derken zorlayamayan mecbur kalıyor işte Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin 🌸