birannecikk mezfamily işte bende onu anlamadım nasıl böyle çıkıyor bende ilk kızımı 4 gün kala test yapmıştım baya belirgindi oda
znnnr birannecikk geç döllenme benim 6 haftalıkken test yaptım mosmor çıkması gerek ama normal belirgindi ve beta değerim 400 lerdeydi @mezfamily
birannecikk anneyim01 amin canım inşAllah bakalım yarın ola hayrola sadece merak ettim işte böyle yaşayan var mı diye
kedilivebebeli birannecikk 14 gun iyi bir zaman test cok belirgin mutlaka kan ver bana var gibi geldi
znnnr birannecikk geç döllenme olabiliyor .. yumurta dölleneceği tarihten geç dölleniyor mesela enim ilk çocukta 4. Haftada 400 lerde olması gereken beta değeri benim 6. Hafta çıkmıştı yani geç döllenme olmuş
allyslife birannecikk ver beni de etiketle mutlaka sonucu alınca, güzel düşünelim inşaallah dağlıkla kolaylıkla vardır aminn😍
liily @birannecikk erken gebelık testlerınde cıkıyor ancak kaset testler bu kadar once cıkartmıyor. 3 gun oncesı bendede cok sılık cıkartmıstı. Erken gebelık olanlardan bır deneyın ıstersenız
Bir1kelebek birannecikk döngün uzun herhalde o yüzden koyu çıkmış olabilir ki şüpheli ilişkiden 14 gün sonrası için çizgi gayet iyi yani çok değil