ikibalannesiii zeyuss diğer oğlumda yaşadım onu 12 ve 13 te kıza benzetti baya kız gibi dedi bende sevindim öyle sevdim karnımı falan 16 da yanılmışım kesin erkek demez mi ben şok olmuştum 😀
ikibalannesiii zeyuss bacak arasıyla ilgili bişey dememişti galiba 6 yıl oldu çok hatırlamıyorum ama kıza benzetti iki kere
supermommss zeyuss bana da 14 +4 günlükken özelde tecrübelı doktor kız dedi devlette 17+3te erkek olduğunu öğrendim🫢🥰
zeyuss supermommss canım banada kesin demedi ama aklım karıştı sadece kafa yapıları farklı bu 2 ci gebelik merakla bekliyorum
supermommss zeyuss değişebilir 16. Haftadan sonra gidin net olsun diye Benımde ıkı kızım vardı birde oğluşum oldu🥰sizinde gönlünüzden geçen olsun inşallah 🙏🏻
emin1333 zeyuss tahmini erkek dedi ama siz yine b3kleyin öyle kese bakarak öğrenilmez dedi daha yeni dendi bende renkli otrasyonu beklicem
ciceki zeyuss yok canım kardon değil de benim doktorum baya erken tahmin vermişti erkekle kızın genital yapıları benziyor ya başta ondan dolayı biraz yanılma oldu herhalde 2 dir de kendini saklıyordu şüphelendik kız olduğundan kız çıktı şok etti bizi 😊😂
ciceki zeyuss 11 haftalıkken yüzde 80 erkek dedi 12 haftalıkken de çıkıntıya göre erkek demişti yine 4. Ay da da kız çıktı 😅😅
supermommss supermommss eğer onu soruyorsan kese oluşumu aynıydı üçünün de yuvarlaktı sadece yaşadığım belirtiler farklıydı kızların ikisinde de aynı belirtileri yaşadım ama bu üçüncü farklıydı