mervedurman Kızım da tam 12 haftada öğrendim değişmedi şuan 2 buçuk yaşında şimdi tekrar hamileyim 17+2 15+1 de erkek olduğunu öğrendik doktor yakınlaştırıp durdurup gösterdi biz inanamayınca değişmez herhalde 😊
Edasusari zeyuss bugün benim de 12. Hafta ultrason girdim kıza benziyor dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. İlk çocuğuma da kız demişti erkek oldu 😀
zeyuss Edasusari ya canım bana 14 haftada kız dedi kız çıktı ilk gebelikte o göstermişti bunda hiç bişey anlamadım kesinde demedi doktor usg kafa yapıları farklı sadece ondan merak ediyorum bende senin kontrol ne zaman
Saimenur nilpa hayır canım 10+5 te gıttıgımızde haftaya gel cinsiyete bakalım dedı ben de erken degıl mı dedım merak edıyorsan gel dedı.biz de gittik işte diye gösterdi.
Saimenur zeyuss hayır canım 2. Gebeliğim İlki kızım onu da doktor bilmişti.Simdi erkek doktor 12 de bıldı.Ama çok fazla erkekti şu haftada kız dedı ya da kızdı şu haftada erkeğe dondu dıye vıdeo çeken yazan oluyor
kevseracer mahirim2026 erkege benzer cikinti bisey varmiydi gördünüz mü bana 13. 5 de erkek dedi organi belli ama bilemiyorum