rumsal mrssanne valla ben 9+1 oldum daha fiyat araştırması yapmadım doktorum panaroma diye bir markayı önerdi ben 15 civarıdır en fazla diye düşünüyordum demekki değilmiş
missandei rumsal türkiyede yapılanlar max 15 oluyor zaten ben de bundan önce intergeni duymuştum arkadaşlarımdan 13-15k arasında. Hatta adını hatırlamadigim baska bir labtan 11k fiyat almıslar
ssselinn rumsal ben duydum. Bende bunu en iyi diye duymuştum hatta doktoruma da söyledim. O yine de eurofins i önerdi. Doğruluk oranı daha yüksek dedi
merve0638 missandei bende eurofinste yaptırdım en iyi firmalardan birisi zaten aklınızda şüphe olmasın. Çok ilgililer arayıp bilgi verdiler aklıma takılan şeyleri sordular. Ben çok memnun kaldım. Cinsiyeti de öğrendim aralık ayında 22 bin tl ödedik 🤗
emineeg missandei bana paketlerden bassetmediler maalesef sadece karttan ödeme yapıcagımız için fatura kesilecek o yüzden üzerine kdv eklendi 25b ödedik
_lavinias emineeg bu full paket fiyatı oluyor yani en detaylı olan, benim sonuçlarım 8. Gün belli oldu
_lavinias missandei yaklaşık bir ay önce bu firmada yaptırdım etrafımdan yaptıranlar da çok oldu anladığım kadarıyla en güvenilir firmalardan biri fiyatı pahalı bence de ben 450 Euro gibi bir fiyata yaptırdım 24 k gibi birşey oluyordu fiyatı