missandei Doktorum ısrarla eurofins öneriyor kızlar daha önce burada yaptıran varsa fiyat ve işleyiş bilgisi yazabilir miii
mrssanne missandei ben yaptırdım araştırdığımda en güvenilir yer olduğunu buldum ve hiç pişman olmadım, sonuna kadar tavsiye
merve0638 missandei bende eurofinste yaptırdım en iyi firmalardan birisi zaten aklınızda şüphe olmasın. Çok ilgililer arayıp bilgi verdiler aklıma takılan şeyleri sordular. Ben çok memnun kaldım. Cinsiyeti de öğrendim aralık ayında 22 bin tl ödedik 🤗
ssselinn Ben yaptırdım. O zamanda araştırdım en iyisi o dediler. Doktorum da tanıdıktı zaten art niyet olduğunu düşünmüyorum. 25 vermiştim sanırım şubat ayında yaptırıyordum herhalde
ssselinn missandei yok hastane ile anlaşmaarı vardı. Hastanede verdim. Evet cinsiyet de söylüyorlar🫠 sonucuna 7-10 iş günü dediler. Ben pztesi yaptırdım 10+2 deyken yaptırdım. ctesi sonucu geldi :)
rumsal mrssanne valla ben 9+1 oldum daha fiyat araştırması yapmadım doktorum panaroma diye bir markayı önerdi ben 15 civarıdır en fazla diye düşünüyordum demekki değilmiş
emineeg missandei bana paketlerden bassetmediler maalesef sadece karttan ödeme yapıcagımız için fatura kesilecek o yüzden üzerine kdv eklendi 25b ödedik