ballim_dunya Busranur_mnts geçen ay yine aynı şekilde Klomen kullandım çatlama olmuş ama günlerimi kaçırmışım galiba bu ay kısmet artık yarın belli olucak
ballim_dunya Bereninannesi göğsümde hiç bir belirti yok işte dokununca bırakınca sızlayıp geçiyor sadece
Bereninannesi ballim_dunya yok o dolgunluk ve sızlama dokunmadan da hissediliyordu zaten hatta sızlamasından dokunamıyodum
elakemal ballim_dunya benimde bugün programa göre 4+0 benimde belim ve kasıklarımda ağrı var 25 nisanda yumurtlama gördüm adetim 9-11 ine kaymış olabilir diye test yapmaya korkuyorum normal şartlarda 7-8 gibi olmam lazım
elakemal ballim_dunya 25 inde pik oldu ama çatlama bi gün sonra falan oldu 25 den sayarsak Dpo11 ama çatalmadan sayarsak Dpo 9
bebegimibekliyorum__ ballim_dunya benim hiç bir belirtim yoktu sadece akıntım vardı haile olduğumu öğrendikten sonra belirtiler başladı yani hamile olabilirsin tabiki bat ne zaman
ballim_dunya bebegimibekliyorum__ yarın kan günüm zaten hani belki bu belirtilerle aynısını yaşayan olmuştur diye merak ettim kan da çıkar net sonuç
nafiye66 ballim_dunya dediklerinin aynısı ben de var cnm henüz test falan da yapmadım çok erken diye bat 16_17 Nisan gibi gösteriyor İnşallah güzel haberler alırız