zehraclk0 ayse80_ 22 Mart benim son adet tarihim. Dün gittim kese ve yolk sac göründü sadece kalp atışını duyamadık. Sizin kese kaç cm olmuş?
ayse80_ zehraclk0 benimde son adet tarihine göre bugün 6+3 ama pazartesi günü benim hesabıma göre 6+0 dı doktor dedi kese 9 mm haftada 5+3 yada 4 dedi anlamadım farklı gidiyor
ayse80_ ayse80_ ben 4 mayıs’ta gördüm bebek yoktu yarın bakacak işte birdaha sana kaç hafta dedi benim hesabım lâ ultrason arası 4 gün geride
egemsev kubracaliskn benimde son adet tarihim 29 mart en son salı günü gittim hâlâ kese görünmüyor daha oturmamış dedi 8 gün önceki kan tahlilimde 1358 di
ayse80_ zehraclk0 canım bende göremedim daha bebeği sadece kese ile yolk sac var dedi yarın gideceğim haber veririm sana
ayse80_ ayse80_ zehraclk0 bugün gittim gene yok canım kese pazartesi 9 mm 12.13 olmuş yolk sac var bebek yok daha offf sinir oluyorum daha dedi 5 hafta ya uyumlu
ayse80_ zehraclk0 daha bebeği göremedigin için normal canım bana pazartesi günü kese 9 mm yolk kesesi iyi bebeği göremedim dedi cuma gel dedi
ayse80_ zehraclk0 benimde aynı kese boyu nekadar bana 13 mm dedi keseye yolk sac 4.3 mm dedi bebek yok
zehraclk0 ayse80_ Benim kese 20 mm olmuş işte ama içinde bebek görünmedi büyük ihtimalle boş gebelik😔
ayse80_ ayse80_ zehraclk0 senin adetin benden 1 gün önce benim son adete göre 6+4 ama ultrasonda daha 5 diyo pazartesi de aynı dedi farklı doktor a geldim bugün oda 5 hafta diyo kesem 12.9 yolk sac 4.3 mm bebek yok