gfc02 beyzaygun şükür taburcu oldum artık ne zaman doğar Allah bilir ama en az 36 37 haftalık olursa çok güzel olur dedi doktor
lol Haftada preaklemsi nedeniyle hastaneye yattım 2 doz yapıldı 32 hafta 4 günde doğum yaptım. Çok faydasını gördüm ikizdi bnm gebeliğim Oğlum 2 gün burundan destek aldı kızım da 1 hafta burundan destek aldı çok şükür solunum cihazına bağlanmadı hiç
denizz57 beyzaygun aa benimde öyle oldu 32 haftada ciğer geliştirici yaptılar makat gelişti oğlum 15 mayısa gün verdi ama 37+3 te 8 mayısda doğdu şuan çok iyi korkmayın sizde
zepstory Bana 2 doz yaptılar biri baldırımdan biri kalçamdandı. Ciğer geliştirici sonrası şekerim düşmedi benim yan etki olabiliyormuş. Şimdi düzenli olarak şekerimi kontrol ediyorum
birmelekannesi_ Yaklaşık 32. Haftamda 2 doz vurulmuştum 35 haftalıkken de doğum yaptım kuveze girdi ama solunum yetmezliğinden değil başka durumlarından dolayı girdi yani hiç solunum desteıi almadı kendi kendine nefes alabiliyordu
beyzaygun birmelekannesi_ İçim rahatladı resmen çok korkuyordum bir kaybım var zaten birdaha yaşayamam allah kimseye vermesin
hamiyetozturk351748 beyzaygun ben olmuştum popişten yapıyorlar ve biraz acıtıyor normal her iğne gibi onun dışında başka bir şey olmuyor. Bende de sancı çıkınca yaptı doktorum şuan 39+3 deyiz daha gelmedi bebiş :)
Cakmakdilek Melike3506 bende aynı durumdayım nst çok sancı çıktı ilk başta sonra hiç çıkmadı Kontrol altına aşdılariğne vurdular rahim ağzı kısa denildi Şuan ne durumdasınız siz
Melike3506 Cakmakdilek sancı kesici ilaç verildi ciğer geliştirici iğne yapıldı hep nst deydim sancılar geçince taburcu oldum rahim ağzı kısalığıda vardı bir gece serviste kaldım evdeyim şimdi