lili14 adelajda t+7 bugün 5. Gün embriyosu bugün akşam prodoctor test yaptım akşam yaptım ama ilk 20 dk bembeyazdı sonra belli belirsiz hayalet çizgi gibi bir şey çıkmış olsaydı çıkardı bence dimi arkadaşlar sizler negatif mi neler yaşadınız çok üzgünüm
adelajda lili14 testte bazen belli olmuyor kan en net sonucu veriyor kuzum bende dayanamadım test yapmıştım benimde biraz zaman geçince çift çizgi çıkmıştı kan verirsen daha doğru olur 🙏🙏 inşallah güzel haberler alırsın güzel haberlerini bekliyoruz 🌸
lili14 ipekbk fotoğrafta görünmez ki ben Bile zar zor görüyo gibiyim ya da bana öyle geliyo üst kapağını kırıp öyle direkt çubuğa bakınca biraz göründü
lili14 adelajda ilkinde de yapmıştım tamamen bembeyazdı o negatif oldu zaten peki sizin o sonradan çıkan çizgiden sonra kanda negatif mi pozitif mi ne çıktı peki
lili14 -Cennetkusuannesi- negatif aldım yine.. 9. Gün akşam test verdim doktor 10. Gün ver demişti 1.70 çıktı
-Cennetkusuannesi- lili14 çok üzüldüm rabbim kucağını tez vakitte doldursun inşallah canım. Geride embriyon kaldıysa çok geciktirmeden kendini toparlsyınca yine dene rabbim nasip eder inşallah tez zamnda