clementine16 Gurbetci1anne siz kendi imkanlarınızla suda doğum gibi yapmışsınız onda da zaten suyun rahatlatmasından faydalanılıyor🥰
Gurbetci1anne bimucize aminnn. Akışına bırakdım. İlk belirtileri hastaneye gitmedim sancılarımı evde karşıladım. Evde 2 ıkınsam doğacaktı hastane 8 dk mesafedeydi. Gittiğim gibi ıkınıp doğurdum😁
Gurbetci1anne clementine16 ben ilk doğumumu Türkiye’de sezeryan oldum sonra hırs yaptım ölsem de gerekirse evde doğurur nişana sezeryan olmam diye. 2. de 2024 de ssvd yaptım Amerika’da. Bu da normal oldu. İnanmak sabır ve hırs bu kadar:)
Gurbetci1anne allyslife amin Allah razı olsun en kolay doğumları sizden işitelim veya okuyalım inşallah🫶🏼🥰
Momlife_ Gurbetci1anne ayyyy içimi rahatlattın kız maşallah ne güzel kolayca atlatmışsın Rabbim bize de böyle kolaylık nasip etsin
cennet033 Kızzz maşallah de nazar edecen kendine Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla
bsrelif Gurbetci1anne Rabbim bana da böyle bir doğum nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼 Çokça aminnn sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah
ceha Gurbetci1anne valla ben de gitmeyi düşünmüyorum sancıya razıyım hele bunu duyduktan sonra hiç gitmem herhalde bütün sancımı evde çekmek istiyorum çok sevindim adına ama bi nefeste doğurmuşsun sağlıkla 🥰❤️