minikmucizeyolunda çok fazla kalite , yumurta sayısı , kaç tane transfer edilecek bunlara odaklanmayın güzel şeyler düşünün transferde 15 dklık bi işlem . Size tavsiyem idrara sıkışık olun ama aşırı aşırı doldurmayın mesanenizi ben ilk idrarımı yaptım suyumu yola çıkarken içmeye başladım hastaneye git hazırlan derken sıkıştım bide üstüne beklerken patlayacak gibi oldum tutamadım gittim tuvalete yarısını yaptım sldlfpşfşgl sonra o yarısını yaptım diye bidaha su içtim transferde doktoruma ben ne zaman tuvalete gidicem dedim 😅 o da 15 dk sonra kalkıp gidebilirsin ama sonra yat dedi yaptım 2 saat hastanede yatıp taburcu olduk . Onu yapma bunu yapma diyen çok olacak dinleme . Evet dikkat et ama bu bir hastalık değil ilk gin istirahat ettim hergün iğneye gidip gelirken 4 kat merdiven indim çıktım mecburdum . Transferden 2 gün sonra evime dönmek için 5 6 saatlik araba yolculuğu yaptım size bunları yapın diye söylemiyorum ama en azından kafanızı stresten , sıkıntıdan uzak tutun nasipte varsa hertürlü oluyor