Deleted33000 Esma006 bidaha ne zaman gideceksin kız korkutma kendini daha çok küçük normal görünmemesi
Esma006 Deleted33000 yarına en erken bir tane randevu buldum başka bir doktor oraya gideceğim ama önceki doğumumu yapan doktora da daha 14′ünde gideceğim 30 Nisan’da gitmiştim en sonunda orada keseye ilk defa orada görmüştüm O da 2 hafta sonra geldi dedi bana işte
Deleted33000 Esma006 benide etiketlemeyi unutma kuzu yarın giremem bende bebeği kontrole goturecegim anca akşama girerim merakla bekliyorum bende
elifsn23 Esma006 canım böyle şeyler deme lütfen ya 🥲 yarın kontrolün var uyu dinlen biraz vücudunu bu kadar yorma
Esma006 elifsn23 dik durmaktan yoruldum vallahi ilk gebeligimde başıma gelenleri biliyor musun bilmiyorum aşkım en çok yıpratan oydu beni bunda mutluluk aradım olmayacak gibi
elifsn23 Esma006 biliyorum canım kötü düşünme bir kere yaşadın diye yine yaşayacak değilsin o öyle bir imtihandı çok zor ama inşallah bundan yana yüzün gülecek
Esma006 elifsn23 gördüm gördüm aşkım kesenin içinde kalp atışı alındı büyük ihtimal geç döllenme dedi doktor ama karnın çok yağlı dedi ondan da oalbilir dedi kesenin tepesine yapışmış 😆😆ordan geldi yani kalp atışı salı bidaha gidicem