Esma006 guzelanne2 yani 5+2 mi 2 nisan’a göre yoksa 6 artı 5 mi 19 mart’a göre çünkü kese 6 hafta 5 günlük çıkmıştı dün canım
guzelanne2 Esma006 2 nisana göre hesaplama yapmıyorlar canım bende 2 nisan pik gördüm ama 19. Gün yumurtladığım için 5 gün geç yumurtlama oluyor ya 5 gün oynama var sata göre
guzelanne2 Esma006 olabilir canım ama sen normal gününde yumurtlama olmuş 14. Gün ben 19. Günde yumurtlama gördüm
atlasinannesi40 Esma006 ama benm yumurtlama cook erken oldu bence o etkiliyor kuzum amin inşallah hepimiz cok şükür oldu sevincini yasayalim🌸
guzelanne2 Esma006 ama bence gözükecek içini ferah tut benimde başta kese gözükmedi 2 3 mm kadar çıktı haftaya gün verdi öyle gözükmüştü bazen göremiyorlar
Esma006 guzelanne2 inşallah canım önce Allah ssknra sizler sayesinde iyiyim ya yarın görürüm inşallah
kubraelif19 Esma006 canım benim de ilk gittiğimde karından görünmemişti kilom var birde erken gitmişim biraz ama Vajinal muayene ile görmüştü sen biraz bekle karından görünür yakında
cigddm Esma006 canım benim de bat 18 mart pik 31 Mart 1 nisan da gördüm postlarında kiloluyum demiştin ondan olabilir ben 4+7 kese tam 6 haftalık Altan muyane ile çok minik kalp atışı duydum gönlünü ferah tut inşallah bebişlerimiz bizimledir
guzelanne2 Esma006 ah anlıyorum bana da 2 3 mm sağlıksız olabilir kese gelişmemiş gibi duruyor haftaya gel bakalım dediğinde 1 hafta uyuyamadım üzüldüm çok yıpratıcı bu ilk dönemler 🥹
Deleted33000 Esma006 çok normal canım gorunmemesi bir haftaya falan anca görünür benim oğlan 6 haftda görünmüştü 7+3 falandı kalp atışı duyduk
Deleted33000 Esma006 bidaha ne zaman gideceksin kız korkutma kendini daha çok küçük normal görünmemesi