aysecakir öncelikle tebrik ederim güle güle büyütün yavrunuzu 🐣😇 ilk gebeliğimde bütün kontrollerimde özele gittiğim hastanenin prosedürü gereği gece olan doğumlarda kendi doktorum bulunmayacaktı 😒 benim doğum da akşam başlayınca nasılsa tanımadığım bi ebe yaptıracak doğumu diye kadın doğum hastanesini tercih ettim nasılsa sırf doğum üzerine bir hastaneydi 😎 eşim dahil kimse istemedi orada doğum yapmamı imkanlarımız varken özelde yapalım sonra pişman olursun diye yok dedim ben öyle istiyorum 😅 neyse Allah’tan sancılarımı evde çektiğim için son noktada gelmiştim hastaneye ve aylardan temmuz ve ramazan 😇 benimle ilgilenen ebeye dedim ki ilk doğumum ne olur beni azarlamayın ben çok hassasım ağlarım 😅😅 ebede dediki bana neden azarlayayım kızım ben manyakmıyım psikopatmıyım 😔 sağolsun harika bir doğum gerçekleştirdik birlikt 😇 bursa zübeydehanım doğumevinde Çilem ebe 🌸 çok dua ettim Çilem ebe sen benim çileme son verdin Allah da senin çilelerini dertlerini sonlandırsın 🙏 doğum bittikten sonra bana bir üşüme geldi dikişim atılırken Kadın üzerime örtmem için örtüler getirtti Allah razı olsun 🙏😇 yani demem o ki vicdanlı demeniz çok doğru olmuş 🙏 Rabbim hayatımızın her alanında iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏 kalp herkes de var ama vicdan merhamet çok başka bi duygu 😇