mrym1453 orhismommmmmm yaa rengi fotoğrafta tam çıkmıyor ama soluk yani ince bir çizgi çıktı bende emin olamadım
Aynur_ma mrym1453 adet dongunuz ne kadar bende testler negatif ama bir umutbekliyorum belki sonradan pozitif olur diye
gzdeozn Erken gebelik testi denemeniz daha iyi olur bence kaset testler adetiniz geçtiyse sonuç veriyor geçti mi adetimiz üstekinde silik görünüyor var gibi sanki ❤️
mrym1453 gzdeozn adetim 4 gün geçikti ❤️ erken gebelik testinde hangi markayı önerirsiniz yarın da onu deneyeyim
mrym1453 egeemomms idrarı damlattıktan sonra 1 dk içinde çıktı çizginim rengi tam belli olmadığı için siyah beyaz yaptım görseli
gzdeozn mrym1453 adetiniz geçtikten sonra çıktıysa var var tabi gerek kalmadı erken gebelik testine o zaman 😍 hayırlı olsunnnn
dilekmom6 mrym1453 bebetime erken gebelik testi aldım ben 4 gün gecikmem vardı ve 20 saniyede belirdi çizgi. O markadan al yap bir de. Ama bence hamilesin çizgi belli oluyo
egeemomms mrym1453 adetin geçmiş zaten kuzum yarın verme şansın varsa ver 2 gün sonra tekrar verirsin
mrym1453 İki gündür regl ağrısı gibi sancım var oturunca ve uzanınca geçiyor ayakta durduğum zaman ağrıyor test te de çok silik çıktı emin olamadım buraya atmak istedim 💞