ebobel
@Momlife_
geçen perşembe membran sıyırma yapılmıştı ve 3cm açılmam vardı su sızıntısı başlayınca takipli olduğum devlet hastanesine gittim yer olmadığı için zeynep kamile sevk verildi sancım yoktu ve açılma 1 haftadır aynıydı manuel diltasyon ile doktor eliyle oynayarak 5cme ulaştırdı sancılarımda yavaş yavaş başladı 1-1.30 gibi başladı doğumhaneye alındım hemen refakatçim annemdi pilates topuyla karşılamaya çalıştım sancıları pek rahatlatmadı sıcak suya girdim annem hem aıcak su tutup hem belime masaj yaptı çok iyi geldi saat 5 gibi ıkınmalarım başladı ve durduramadım annem ebeyi çağırdı ebe kontrol edince ekibe haber verdi birden koşarak içeriye ellerinde makinelerle bir grup ebe doktor hemşire girdi annemi çıkardılar suyum gelmişti ama kese hala gergindi patlattılar 2. Ikınmada kızımı kucağıma aldım tabi ıkınmalar 10 ar dakika falan sürüyor toplamda 20 25 dakikada doğdu iç diş dikişlerim var bebeği hemen ten teması için üstüme koydular ebemiz fotolarımızı çekti sonra yanımda kontrolleri yapıldı giydirildi emzirdim 2 saat dinlenme sonunda tekerlekli sandalyeyle servise çıkarıldım 🥹🥹