deryaklce 2200 doğdu yeterli açılma olmadı kesti .kaç dikişim vardı hatırlamıyorum.her tuvaletten sonra pamuğa verdikleri ilacı damlatıp dikişlerime sürüyordum herhangi bi mikrop kapma olmasın diye ,zamanla kendi kendine kayboldu .
bimucize deryaklce bende bundan korkuyorum işte ,diyet yapmama rağmen yediğim herşey bebeğe gidiyor kilo bile vermişim, ya kanalda kalır oksijensiz kalır diye korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz
Sedef21 bimucize hayır doktorum normal doğum yanlısı bir doktordu 4200 kadar normal doğum yapabilirsin demişti çatımda normal doğuma uygun olunca hiç sezaryen konuşmadık
deryaklce bimucize ilk doğumumdu .suni sancı verdiler suyum geldiği için . Ikın diyorlar ıkınıyom olmuyo , kanalda bebeğin kalmaması gerek riskli bi bölge ,en son biri üstüme çıktı karnıma bastırdı öyle doğum gerçekleşti.
Bhrykndmr bimucize Yani şöyle ilk hafta biraz zor oluyor ama çok çabuk toparlıyor insan. 40 günlük lohusalık diyorlar ama 30 uncu güne kalmadan maşallahım vardı. Bende suni sancı felan hiç bişi yok sabah 5 te hastanedeydim öğlen 12.12 de doğurmuştum
bimucize Bhrykndmr peki açılmanız olsun diye yaptığınız bişey varmı yani sunı yaptım açılmam oldu gibi
bimucize Sedef21 maşşallah ama o da bi risk değilmi 4200 bebek kanalda kalır gibi neler yaptınız açılmanızın olması için?
Busranur_mnts bimucize 2600 doğdu doktor kesi yaptı bence gerek yoktu bebeğim küçüktü ama atıyorlar yine de küçük bi kesi 4 5 dikiş gibi düşünebilirsin demişti bans
bimucize bsr18_ ben 37.haftadayım ama kafa ölçümleri 38 le uyumlu bir hafta önden gidiyor o yüzden doğsun istiyorum
tahamommy bimucize 3700 doğdu benimde dikişim çoktu ama ben çok rahattım ilk günde itibaren üstüne oturdum bebeğimide salladım abarttım biraz ve sonrasında bi tanesi açıldı 🥲
bimucize beyzzsenturkkk ayy amin sağlıkla alalım kucağımıza ,kendi canımdan geçtim ona bişey olmasın derdindeyim aslında yoksa korkum doğum değil açıkçası
Bhrykndmr bimucize Hastaneye gittiğimde 4cm açıklığım vardı. Orda da pilastes topunda zıplıyordum. Belden aşağımı yıkıyordum banyoda aşırı rahatlatıyor. Sürekli yürüdüm sancı geldikçe yere diz çöküp ıkındım. Birde kabeden meryem ana otu gelmişti ona kesinlikle inanıyorum. Suya koyduk dualar okuduk bende okudum suyundan içtim. Birden hızlandı açılmam. Hatta doktor demişti eğer böyle giderse akşama anca doğurursun suni verelim dedi. Tamam dedim ama benim açılma hızlandı suniye gerek kalmadı öğlene doğurdum. Sonrada ebe koştu otu sudan çıkarın diye. Ot çok güzel açılmıştı sonra eski haline döndükçede rahim kendini toplarmış.
Busranur_mnts bimucize öyle tabi de çabuk oldu doğum bebek beklemedim ufaktı zaten doktorlar acele ediyorlar hemen kesiyorlar
tahamommy bimucize krem verdi doktor kendiliğinden kapanır dedi kapandı ama doku oluştu benim hikayem çok daha farklı canım 😅 ama en önemlisi ilk günlerim çok iyidi kendimi zorlamasaydım hızlı toparlanırdım, 5 günlükken puset bile taşıdım düşün yani kimse de dur napıyon demedi 😒
eminaas bimucize ben hiç dinlenmedim gerçekten hiç yattığımı hatırlamıyorum o kadar diyim size ,ona rağmen 20 gün oturamadım sadece ağrı falan çok yoktu zaten ağrı kesıcı vermişlerdi
bimucize eminaas bende bi an önce iyleşip kendi çocuğuma bakmak istiyorum çünkü kayınvalidem gilin elli tane batıl inancı var çocuğun üzerinde deneyecekler bi an önce toparlanıp müdahale etmem lazım 😅