sadece1selda @dlkkrms evet oksapar karnımdan vuruyordum büyüyünce bacaga gectim bacaktan yapıyorum şuan
dlkkrms sadece1selda evet büyüyünce karından yapmak çok zor oluyor bende arada kolumdan yapmaya başladım artık son zamanlarda
nyra Blackwind 32. Haftadayım başından beri kullanıyorum ecopirin ve progestanı bıraktırdı dr um bu hafta
Blackwind hayat2 çoğu kiside varmış sanırım rabbim sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin hepimize 🥲
Blackwind fatma0623 anladım doğum konusu hala belirsiz şuan normal doğum gibi gözüküyor ama hala belli değil
kader27_68 Blackwind bende de aynı sorundan dolayı başladık hapa damar direnci yüzünden bende şuan 35 haftalık oldum gecenn Perşembe biraktim
gunelozturkq Blackwind bende 34 de bıraktım 36 da doğum yaptım ama dikkat edin tam vaktinde bırakın benimki erken doğum oldu çunku hiç birşey olmuyor zaten bu haftalara kadar görevini yaptı yapacaği kadar
Blackwind gunelozturkq anladım dogru aslında aylardır kullanıyorum artık gerisini rabbime emanet ediyorum 🥲 hayirli uğurlu olsun tebrik ediyorum sizi de 🌸
gunelozturkq Blackwind içiniz rahat olsun Allah’ın izniyle hicbirsey olmazsağ salim kavuşursunuz inşallah yavrunuza 🌸🙏🏻