Elmas03 zuzubayram efnan ,eflin,miray,aysima,ikra,sayra ? Şu an aklıma gelen bunlar isim bi boncuk Allah’ım sağlıklı bir şekilde uzun ömürler versin inşallah🩷
aslanbarlasss zuzubayram kızıma Berra Umay adını koyucaz nasipse, sağlıkla sıhhatle gelsin minik kuzu
ARYa143 İlk kızım Ayşe Rengin 2.sine de Ahsen Neva koycaz inşallah 🤗 Duru Mihra Hira Eylül Ezgi Sidra Erva isimleri de düşünmüştüm 🤭 Hayırla gelsin🥰
sirius8 zuzubayram bende aynı durumdayım az kaldı ama isim net değil hala. Yok mu aklınıza yatan isimler sçenekler
zuzubayram sirius8 21 gün aldık inşallah ama isim yok hiç yok Aden vardı oda eşim kuzeni koymuş o ismi hep kızım olursa koyarım diye hayal ederken onlara kaptırırım 😂. 35+3 olduk bu arada
DenizAda_ zuzubayram nasıl isimlerden hoşlanıyorsun merve_tp ben 62 ile sanırım hamile kaldım 56 düştüm 15. Haftama girdim 58 kiloyum yeni yeni yemeye başladım 2 kilo aldım. 10. Haftamda öğrendim hamile olduğumu. İlk hamileliğim de 56 ile hamile kalmıştım 2 kilo vermiştim 20. Haftaya kadar bebek kilo aldım ben almadım 62 ile doğuma girmiştim ama bu sefer daha çok alacak gibiyim kilo
zuzubayram habibe66yks sade asil güzel aslında ama benim içime sinmiyor bende var bir tuhaflık sanırım
zuzubayram yeliz1923 Mira çok yok hiç yok etrafa seneceklerde ama içime tam siniyor mu deseniz sinmiyor hiç bir ism ❤️🌸
rmeysaerdem zuzubayram Ay benim de kızım var Beren şimdi aden koyucaz Öyle yazınca üzüldüm inşallah içinize çok sinen isim bulursunuz sizde🥲😊😊
habibe66yks zuzubayram biz 30. Haftada karar verdik benimde çoğu isim sinmedi ama ECE ismi içime bi anda evet bu dedim